Utvecklare + Hejalbert = Du

Utvecklare + Hejalbert = Du

Just nu är vi på jakt efter en vass utvecklare till Team Albert - ett av Skandinaviens hetaste EdTech-företag som revolutionerar matematikinlärning för barn och ungdomar.

Tillsammans med CTO, produktägare, UX/UI-designers, front-end och back-endare kommer du att vara med och på en häftig resa som vår nästa utvecklare.

Vem är du?
Du kommer kanske från ett produktbolag eller arbetar med spelutveckling, framförallt med komplex app utveckling från start till slut samt underhåll. Du kan detta på dina fem fingrar och du vet precis vad det handlar om att skapa riktigt bra produkter med en teknisk höjd. I övrigt är du en person som brinner för utveckling överlag och som vill vara med och skapa någonting riktigt bra som många människor gläds åt. Vi har kul på jobbet och här är det högt i tak, god dynamik och en hög ambitionsnivå och det vill vi såklart att du är med och fortsatt bidrar till.

Du har förtydligat god erfarenhet av följande:
  • React Native frameworks för våra iOS- och Android-appar (Komplexa)
  • Javascript (ES6)
  • Node.js för back-end
  • Python för dataanalys
  • NoSQL dabases: Mongo, Firebase, CouchDB
  • Artificiell intelligens: Rekommendationsmotor
  • Machine Learning
Vi erbjuder
Om ovan passar in på dig, 1-0. Om du dessutom vill hamna i ett riktigt vasst team, utveckla morgondagens produkter/tjänster, arbeta brett, agilt, sitta centralt i Göteborg och ha riktigt utmanande och kul arbete, ja då har du punkterat matchen.

I den här rekryteringen samarbetar vi med By Grette. För mer information om rollen vänligen kontakta Daniel Grette på 0706-106740 och skicka din ansökan till daniel.grette@bygrette.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urvalet sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Daniel Grette
Telefon 0706-106740
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 feb (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är en Göteborgsbaserad startup som vill demokratisera möjligheten till att alla får tillgång till sin egen privata lärare i matematik. Vi är en härlig grupp av människor som vill vara bäst i världen för att förstå elevens särskilda behov och önskemål i syfte att höja kunskapsnivån i skolan. Plugget ska helt enkelt vara kul, tillgängligt och mer relevant för varje elev. Med hjälp av en djup förståelse för elevernas behov, artificiell intelligens och datorstyrd utveckling ger vi en anpassad matteupplevelse för varje unik student.