Junior elkonstruktör sökes till BS Elcontrol!

Junior elkonstruktör sökes till BS Elcontrol!

Har du ett intresse för elkonstruktion? Vill du arbeta i en varierande och stimulerande arbetsmiljö? Då har vi tjänsten.
BS Elcontrol är i expansionsfas och söker just Dig!

Dina arbetsuppgifter

Som konstruktör i denna tjänst erbjuds du en omväxlande roll inom elkonstruktion. Du kommer att vara direkt ansvarig för konstruktion och genomförandet av olika projekt. Här finns möjligheten att vara med i hela kedjan under projektet, från behov och idé till färdig produkt.

Exempel på arbetsuppgifter är:
 • Konstruera ritningsunderlag för produktionen.
 • Agera teknisk rådgivare gentemot kund.
 • Hålla kontinuerlig kontakt med kunder och leverantörer.
 • Inköp av specialdelar.
Du kommer även att koordinera tillsammans med företagets säljare och produktionspersonal för att tillsammans finna en lösning som motsvarar kundens förväntningar.

Beroende på dina tidigare erfarenheter kommer du till en början att få enklare uppgifter och en tilldelad mentor för att med tiden växa in i rollen. Konstruktionsverktyget är främst ElproCAD.

Din profil

Skallkrav:
 • Eftergymnasial utbildning inom el, elteknik eller automation.
 • Svenska i tal och skrift
 • Engelska i tal och skrift
 • Datorvana
 • Kännedom om lågspänningsområdet
Meriterande:
 • Kunskap inom ElproCAD
 • Tidigare arbetslivserfarenhet inom elkonstruktion eller arbetat som elektriker
 • Dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat med automationslösningar mot kyl-, fastighets-, industri-, eller processkunder.
Den person som lyckas bäst i denna roll är en social, ordningsam och stresstålig individ som drivs av tanken att tillslut driva projekt självständigt. Denna roll är utvecklande och du kommer ta ett stort steg i din arbetskarriär.

Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Älvängen
Arbetstider: 8-17
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Johan Hultman
Telefon 0761 63 18 60
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 26 mars (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BS Elcontrol är en av Sveriges ledande leverantörer av automatikutrustning och apparatskåp. Företaget marknadsför, konstruerar och tillverkar kompletta apparatskåp för styrning av maskiner och anläggningar.

Idag är det 45 anställda och dom har sitt kontor/produktion under samma tak i Älvängen (cirka 15 minuters tågresa från Göteborgs centralstation med pendeln). Företaget har ett dotterbolag i Litauen som står för produktionen av standardiserade lösningar i stora serier, men resterande produktion sker inhouse i produktionen. Därför har Du och samtliga inom företaget möjlighet se den färdiga produkten innan den levereras ut till kunden.

BS Elcontrol sitter i mycket fräscha lokaler intill tågstationen. Ljust, öppet och genomtänkt. Produktionen har anpassats för att ha en så lugn och harmonisk arbetsmiljö som möjligt. Det finns exempelvis ljuddämpade rum för arbete med moment som skapar ljud.

Företaget arbetar med stort fokus på sin personal, man ser integration som en nyckel till framgång och har ett utvecklat program för att lyckas. Företaget präglas av en positiv företagskultur med strukturer som fungerar. Frihet under ansvar genomsyrar verksamheten som också har låg personalomsättning.
Här trivs man!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.