Heltidssäljare till BRL Göteborg

Heltidssäljare till BRL Göteborg

Tjänsten
Butiken i Göteborg växer och vi söker nu en säljare på heltid som vill vara med och utveckla butiken. Som säljare på BRL förväntas du att sätta våra kunder i fokus och alltid sträva efter att hitta den bästa lösningen för den specifika kunden. Våra välfyllda butiker ger dig alltid möjlighet att demonstrera produkter och visa upp de olika lösningar som vi erbjuder för att kunna erbjuda kunden rätt produkter. Med riktiga ljud-nördar till kollegor samarbetar ni för att alltid se till att hålla butiken i topp-trim och ge den bästa möjliga upplevelsen för besökarna.

Egenskaper och erfarenhet
Det är inte ett krav, men meriterande att du har tidigare erfarenheter av butiksförsäljning. Du trivs i rollen att ta hand om våra kunder och att ge dem en förstaklassig service. Att ta ansvar och vara driven är ord som stämmer överens med dig och du är positivt lagd. Du utför ditt arbete noggrant och du tycker om att arbeta självständigt samt i ett större arbetsteam.

Som säljare ska du vara uppriktigt intresserad av våra produkter, men vi kräver inte mångårig erfarenhet från elektronikbranschen – vi ser till att lära dig det allra nödvändigaste!

Vi erbjuder dig:
  • Ett spännande arbete i ett välkänt och marknadsledande företag med gott renommé
  • Trevliga och kompetenta kollegor i en familjär och dynamisk miljö
  • Möjlighet att växa och ta ansvar
  • Regelbundna utbildningar inom ljud, bild och försäljning.
  • Goda lönevillkor med möjlighet att påverka din egen lön
Ansökan
Passar det här in på dig eller någon du känner? Sök redan nu!
Vi intervjuar löpande under rekryteringsperioden så vänta inte med att söka. Skicka in din ansökan innehållande CV och personligt brev till Anders Winberg på aw@brl.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.brl.se
Sista ansökningsdag 6 juli (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BRL Electronics är ett marknadsledande företag inom försäljning av bilstereo, hemmabio och hifi med en omsättning på ca 150 miljoner kr och 50 anställda. Idag har vi 7 stycken fullsortimentsbutiker samt en rikstäckande näthandel.
Vi bedriver även B2B-verksamhet och jobbar i dagsläget med många välkända aktörer.

Hos oss jobbar engagerade medarbetare som brinner för att leverera en ljud- och bildupplevelse i världsklass till alla kunder. Vi eftersträvar att erbjuda marknadens bästa produkter till de allra bästa villkoren.