Säljrådgivare

Säljrådgivare

Vill du utvecklas inom försäljning, samtidigt som du har förmågan att bemöta kunder och förstå deras behov? Då är det kanske dig vi söker! Bilia söker en engagerade medarbetare till Göteborg. Vi erbjuder dig ett spännande arbete och ger dig chansen att utvecklas och vara med på vår framgångsresa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Möta kunden i bilhallen och på ett proffsigt sätt inspirera till inköp och skapa en oförglömlig kundupplevelse.
  • Med produktkunskap på expertnivå öka kundens intresse för bilvarumärket samt för Bilia som helhetsleverantör.
  • Fånga upp var i den digitala köpprocessen kunden befinner sig och presentera produkten som blir kundens bästa alternativ.
  • Egna uppsatta mål inom försäljning och kundtillfredsställelse ska starkt bidra till företagets framgång.
Personliga egenskaper
  • Entusiastisk, engagerad och passionerad. En bärare av Bilias varumärke som är stolt över företagets erbjudande. Du bygger och underhåller relationer och med uppriktighet presenterar produkter som ger kunden nytta, glädje och värde. Du vårdar företagets kunder.
  • Förtroendeingivande och tillitsfull. Du håller dina löften och är tydlig med vad Bilia erbjuder.
  • Kunskapstörstande. Du kan din produkt och marknaden och vill hela tiden kunna mer. Du delar med av din kompetens samtidigt som den växer.
Kompetenskrav
B-körkort är ett krav.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid, med placering på i Göteborg. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef. Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Jimmy Mossan
Telefon 010-497 71 12
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 16 mars 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med cirka 5 000 medarbetare på 136 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Belgien och Luxemburg. På samtliga marknader erbjuds kunderna bilförsäljning, finansiering, service samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, Renault, Dacia, BMW, MINI, Lexus och Toyota samt har drivmedels- och biltvättstationer. Inom koncernen finns även auktionssajten Bilia Outlet och två bildemonteringsverksamheter. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen. I Sverige har vi 95 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, MINI, och Dacia. 2019 omsatte Biliakoncernen ca 30 miljarder kronor.