Key Account Manager

Key Account Manager

Har du tidigare erfarenhet av försäljning mot företag och trivs med att söka upp nya kunder? Är du en duktig kommunikatör som med stort engagemang delar vår målsättning att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker! Nu söker vi en Key account manager som vill skapa och utveckla relationer med företagskunder på Bilia Väst. Bilia har ett stort fokus på att öka jämställdheten inom bilbranschen och är därför är vi väldigt positiva till kvinnliga sökande. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

På Bilia arbetar vi enligt värdeorden; engagemang, kompetens, respekt och att vara äkta och som blivande medarbetare är det därför av största vikt att du kan identifiera dig med dessa.

För oss är det viktigt med en inkluderande kultur där alla är välkomna och där vi med glädje och värme tillsammans tar hand om våra kunder och tillgodoser deras behov och önskemål utifrån våra olika roller. Inte minst är det även viktigt att vi lyfter varandra och har kul tillsammans på jobbet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Key Account Manager skapar och utvecklar du relationer med våra företagskunder. Du ingår i ett team med andra KAM-säljare där ni tillsammans strävar efter gemensamma, såväl som individuella mål. I din roll kommer du att arbeta proaktivt med dina kunder, du bokar kundmöten och håller företagspresentationer. Genom din kunskap och ditt förtroendeingivande, positiva och trevliga bemötande skapar du goda och långsiktiga kundrelationer. I din roll som Key Account Manager ingår tjänstebil.

Kompetenskrav
Vi vill att du som söker denna tjänst ska ha dokumenterad erfarenhet av försäljning mot företag, vana att jobba med uppsökande försäljning och förståelse för rollen som KAM-säljare. Det är till stor fördel om du sedan tidigare har kunskap om bilmarknaden, finansiering och försäkring. Gymnasiekompetens och körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du positiv, ödmjuk och engagerad i allt som du tar dig för. Du lyssnar och känner in behovet hos varje kund och på så sätt skapar du långsiktiga relationer. Din grundinställning är att du vill göra ditt absolut bästa, till 110 %, men skulle ett misstag ske så ser du det som ett sätt att växa och utvecklas framgent. Du har en förmåga att skapa gemenskap och du trivs med att vara en del av ett team och av något större. Ditt intresse för service och att arbeta proaktivt är en självklarhet för dig då det skapar nya möjligheter och är ett optimalt sätt för att underhålla relationen till dina kunder. Du är resultatorienterad och trivs med att söka upp nya kunder, samtidigt som du tilltalas av att arbeta för långsiktiga kundrelationer. Bilia värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra team-arbete.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Provanställning sex månader och därefter tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid med placering i Sisjön. Vid frågor vänligen kontakta rekryterande chef. Tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdatum och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!

Det här erbjuder Bilia
Det är viktigt för oss att kunna erbjuda dig som medarbetare bra och konkurrenskraftiga förmåner. Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i omtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Några av de förmåner som Bilia erbjuder är: Föräldralön/föräldrapenningtillägg, friskvårdsbidrag, medarbetarpension och personalrabatter på service, reparationsarbete, drivmedel och biluthyrning.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Jimmy Mossan
Telefon 010-497 71 12
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med cirka 5 000 medarbetare på 136 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Belgien och Luxemburg. På samtliga marknader erbjuds kunderna bilförsäljning, finansiering, service samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, Renault, Dacia, BMW, MINI, Lexus och Toyota samt har drivmedels- och biltvättstationer. Inom koncernen finns även auktionssajten Bilia Outlet och två bildemonteringsverksamheter. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen. I Sverige har vi 95 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, MINI, och Dacia. 2019 omsatte Biliakoncernen ca 30 miljarder kronor.