Key Account Manager

Key Account Manager

Bilia växer och satsar på tillväxt, därför behöver vi fler engagerade medarbetare. Är du energisk, målinriktad och har ett inre driv? Gillar du utmaningar, att göra affärer och har tydligt kundfokus? Då är det dig vi söker! Till Bilia Personbilarsanläggning anläggning i Sisjön söker vi nu en Key Account Manage. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Bilias vision är att bli branschens bästa servicebolag och vi vill att du är med på den resan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Key Account Manager arbetar du självständigt som ansvarig för våra företagskunder. Du arbetar uppsökande på fältet och skapar nya affärsmöjligheter samt utvecklar de kunder som redan har valt att samarbeta med Bilia. Du utvecklar och skapar mervärde i hela affären.

Kompetenskrav
Utbildningsmässigt vill vi att du har minst gymnasieutbildning och god förståelse för affärsekonomi. Du är van vid mycket kundkontakt och har erfarenhet av att söka upp nya kunder. Du har haft liknande arbete tidigare och vet vad det innebär med Key Account ansvar och uppsökande försäljning. Du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Det är ingen nackdel om du har stött på upphandlingar där krav på ISO-standarder eller motsvarande ställts. Körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Du har stark en drivkraft att vilja nå uppsatta mål, ta dig an nya utmaningar och ett brinnande intresse för att göra och utveckla affärer. En hög kvalitet på det du levererar är viktigt för dig och du tilltalas av att arbeta för långsiktiga kundrelationer.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid hos Bilia i Göteborg, Sisjön. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef. Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökanden!

Välkommen med Din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Tobias Welander
Telefon 010-497 80 13
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 10 jan 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.