Billackerare

Billackerare

Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Nu söker vi en duktig billackerare till vår anläggning i Sisjön i Göteborg. Är du serviceinriktad, kvalitetsmedveten och beredd att ge det lilla extra? Då är det kanske dig vi söker. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Bilias vision är att vara branschens bästa servicebolag genom omsorg om våra kunder och kollegor, och vi vill att du är med på den resan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som lackerare arbetar du med alla förekommande arbetsuppgifter inom billackering såsom förarbete, lackering och justering. Detta innebär att du bl.a. utför slipning, maskering, spackling och lackering. Du utför självständigt förekommande arbete inom angiven tid och med fackmannamässig kvalitét. I arbetet ingår också färganalys och färgblandning samt plastreparationer med bl.a. limning och svetsning. Du samverkar med planerare, bildelsmän, kundmottagare och verkstadscoacher för att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål. En viktig del i arbetet är att bidra till en kreativ, trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats. Skiftarbete kan förekomma.

Kompetenskrav:
Du har fordonsteknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå med inriktning mot lackering. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av lackeringsarbete samt goda kunskaper inom yrket för att kunna erbjuda våra kunder den bästa reparationslösningen. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper:
Som person är du biltekniskt intresserad och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du är positiv, flexibel och har en god känsla för service och siktet inställt på långsiktiga och goda relationer till både interna och externa kunder. Vi tror att du är energisk och gillar ett högt tempo samtidigt som du är noggrann och strukturerad och vill uppnå ett gott resultat åt din kund. Du arbetar gärna självständigt men trivs med att vara del i en grupp där alla arbetar mot samma mål.

För dig som vill söka tjänsten är det självklart att du delar vår målsättning att bli branschens bästa servicebolag samt är beredd att satsa hela vägen och lite till.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Tjänsten är på heltid och tillsvidare med placering i Sisjön. Frågor besvaras av rekryterande chef. Facklig representant, Isak Ekblom, IF Metall, 010-497 7206
Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Kim van der Star
Telefon 010-497 72 78
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Lackerare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 30 jan 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.