Uppsökande inköpare privat och företag

Uppsökande inköpare privat och företag

Vill du utvecklas inom bilförsäljning, med inriktning på värdering och inköp av våra begagnade bilar? Då är det kanske dig vi söker! Vi söker nu en bearbetande inköpare till Netbil Begagnat med placering i Göteborg och vi hoppas att just du vill arbeta med oss för att bli branschens bästa servicebolag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i inköpsteamet, som sitter i olika delar av landet, och har som huvudsakligt arbetsinnehåll att köpa in begagnade bilar. Du arbetar uppsökande via telefon när du kontaktar alla de inköpsleads som kommer oss tillhanda. Men även aktiv bearbetning av privatpersoner som lagt ut sin bil på Blocket och viss företagsbearbetning förekommer. Som inköpare ansvarar man för hela kundkontakten från första kontakt per telefon/mail fram till avslut efter test i bilhallen. Du har stor kunskap om bilmarknaden och har ett genuint intresse av flera olika bilmärken och bilarnas utrustningspaket.

Kompetenskrav
Vi ser helst att du har erfarenhet av bilförsäljning eller annan uppsökande verksamhet med tyngdpunkt på privatkonsumenter. Du är van vid att arbeta i Officepaketet och har erfarenhet av Excel. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Arbetet är provisionsbaserat så att du drivs av gemensamma lönsamhetsvärderingar ser vi som viktigt dessutom bör du gilla att arbeta med högt tempo i team och hålla en hög servicenivå.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid i Aröd. Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 28 juni 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med cirka 5 000 medarbetare på 136 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Belgien och Luxemburg. På samtliga marknader erbjuds kunderna bilförsäljning, finansiering, service samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, Renault, Dacia, BMW, MINI, Lexus och Toyota samt har drivmedels- och biltvättstationer. Inom koncernen finns även auktionssajten Bilia Outlet och två bildemonteringsverksamheter. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen. I Sverige har vi 95 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, MINI, och Dacia. 2019 omsatte Biliakoncernen ca 30 miljarder kronor.