Förrådsarbetare BESAB Maskin AB Göteborg

Förrådsarbetare BESAB Maskin AB Göteborg

Vi söker förrådsarbetare på heltid till vårt förråd i Hisings Backa

BESAB har en specialanpassad maskinpark och en mycket lång erfarenhet av arbeten inom Berg, Betong och Grund. Som förrådarabetare på BESAB Maskin AB, kommer du hantera specialmaskiner, material och andra utrustningar och ingå i ett team av erfarna förrådsarbetare och mekaniker. Du arbetar på vårt förråd i Hisings Backa, men kan även utföra transporter till våra projekt. Du kommer primärt att arbeta med utrustning och material inom våra affärsområden grund, berg & betong. Besök gärna BESABs hemsida för att se mer vad vi arbetar med, www.besab.se

Bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av lager och eller uthyrningsarbete. Att du har arbetat med entreprenadmaskiner är ett stort plus. Du är noggrann, strukturerad och har en god samarbetsförmåga. Vi ser även att du är glad, utåtriktad och inte rädd att hugga i där det behövs. Du kommer att ha många olika kontakter, både internt och externt, det är därför viktigt att du är duktig på att uttrycka dig i tal och skift samt har kunskaper i engelska. Du ska ha god IT-vana och hantera Officepaketet samt Windows. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Ansökan
Är detta utmaningen för Dig? Intervjuer och urval sker löpande, så skicka ansökan så snart som möjligt. Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att höra av dig till vår personalutvecklare Niklas Gustafsson på telefon 0705-743838.
Ansökan skickas direkt till vår personalsamordnare Heli Othbäck på heli.othback@besab.se

Start: Omgående
Arbetstider: 40 timmar i veckan
Anställningsform: Provanställning med ev. möjlighet till tillsvidareanställning.
B körkort är ett krav. BE och C körkort meriterande
Mer info
Kontaktperson Niklas Gustafsson
Telefon 0705-743838
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.besab.se/
Sista ansökningsdag 16 juni 2019 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BESAB är ett koncernoberoende helt personalägt anläggningsföretag grundat 1956. BESAB utför entreprenadarbeten inom berg, betong och grund. BESAB har kontor i Göteborg, Stockholm och Sundsvall och ser de nordiska länderna som sin hemmamarknad. BESAB omsätter ca 400 miljoner och har för närvarande ca 150 specialister anställda. BESAB erbjuder stora möjligheter för dig att utvecklas. Som medarbetare erbjuds du fortlöpande utbildning och vidareutveckling för att ge ökat ansvar, personlig utveckling och arbetsglädje. Hos BESAB är företagshälsovård en viktig del. Våra medarbetare har tillgång till bland annat friskvårdsbidrag. Det utförs regelbundna hälsoundersökningar för att ge de anställda gott skydd mot ohälsa. Maskinverksamheten utgör en viktig del inom koncernen och består av specialutvecklade maskiner inom respektive område. Exempel på dessa är injekteringsmaskiner, sprutrobotar, borriggar och pålmaskiner. Vi samarbetar kontinuerligt med andra företag och har en gedigen kunskapsbank där flertalet av våra medarbetare har lång anställning inom BESAB. Forskning och utveckling inom branschen är väl förankrad i BESAB som även driver egen utveckling. BESAB är certifierat enligt ISO 9001:2008 (Kvalitet), ISO 14001:2004 (Miljö) och OHSAS 18001:2007 (Arbetsmiljö).