Betongarbetare BESAB AB Göteborg

Betongarbetare BESAB AB Göteborg

Vi söker betongarbetare på heltid. Tjänsterna är förlagda till våra projekt över hela landet och utgår från Göteborg.

Vi söker dig som är betongarbetare och har dokumenterad betongkompetens och erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen.

Erfarenhet som maskinförare är meriterande.

Som betongarbetare skall du kunna utföra fysiskt ansträngande arbete, ibland i smutsiga och dammiga miljöer. Du skall ha vana vid att arbeta i grupp och gärna ha intresse för att meka med maskiner och fordon.

Du skall kunna prata svenska och vara läs- och skrivkunnig samt ha datavana.

Som person är du noggrann, strukturerad och har en god samarbetsförmåga. Vi ser även att du är ansvarstagande och inte rädd att hugga i där det behövs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

B -körkort ett krav. BE och C körkort meriterande

Start: Omgående
Arbetstider: 40 timmar i veckan
Anställningsform: Provanställning med ev. möjlighet till tillsvidareanställning.
Kontaktinformation: Personalsamordnare Heli Othbäck, heli.othback@besab.se.
B körkort är ett krav
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.besab.se/
Sista ansökningsdag 1 juni 2019 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BESAB är ett koncernoberoende helt personalägt anläggningsföretag grundat 1956. BESAB utför entreprenadarbeten inom berg, betong och grund. BESAB har kontor i Göteborg, Stockholm och Sundsvall och ser de nordiska länderna som sin hemmamarknad. BESAB omsätter ca 400 miljoner och har för närvarande ca 150 specialister anställda.

BESAB koncernen driver via dotterbolaget BESAB Maskin AB en maskinverksamhet med specialutvecklade maskiner samt BESAB Teknik AB som driver teknikrelaterade tjänster inom bygg- och anläggning. Vi samarbetar kontinuerligt med andra företag och har en gedigen kunskapsbank där flertalet medarbetare har lång anställning inom BESAB koncernen. Forskning och utveckling inom branschen är väl förankrad i BESAB AB som även driver egen utveckling.