BCA Vehicle Remarketing AB söker inköpare/värderare

BCA Vehicle Remarketing AB söker inköpare/värderare

Är du en person med stort bilintresse, drivs av utmaningar och har känsla för att göra affärer? Då kan den här tjänsten vara något för dig! BCA Vehicle Remarketing AB söker just nu en driven och handlingskraftig inköpare/värderare som vill vara med och stärka vår organisation.

I rollen som inköpare/värderare hos oss värderar och prissätter du fordon via mail och telefon. Du kommer på daglig basis hantera inköp av olika märken, modeller och skick. Kundkontakt, relationsbyggande och förhandling är tre nyckelord som beskriver denna tjänst. Du kommer själv att ansvara för inköp, men är samtidigt en lagspelare i vårt värderingsteam.

Vi söker dig som har ett stort intresse samt kunskap om bilar. Din bakgrund är kanske som bilförsäljare, inköpare eller en duktig säljare med ett brinnande bilintresse. Du bör ha förmågan att se bilars värde, uppskatta kundkontakt och ha en professionell framtoning. Denna tjänst kräver att du är förtroendeingivande men också att du har säljaranda och ett driv att göra affärer. Då arbetsuppgifterna till stor del innebär självständigt arbete, krävs det att du har förmågan att driva din affär och kunskap framåt. Som person är du social, initiativtagande och effektiv.


Vi söker dig med:
  • Säljerfarenhet och/eller inköpserfarenhet
  • God branschkännedom
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Vi erbjuder:
  • Ett utmanande arbete i en positiv miljö, omgiven av kollegor med höga ambitioner.
  • Möjligheter till personlig utveckling och yrkesmässig karriär.
  • Ett arbete med ett mycket starkt europeiskt varumärke inom fordonsindustrin.
Placering:
Göteborg
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Arbetstid/Varaktighet:
Heltid, Tillsvidareanställd
Lön:
Enligt överenskommelse
Ansökan:
Personligt brev samt CV, Sista ansökningsdag 2019-01-31. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
Mer info
Kontaktperson Linda Jonsvreten
Email Mejla Linda Jonsvreten
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.bca.com/sv/se/
Sista ansökningsdag 12 feb (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BCA Europe har mer än 70 års erfarenhet av fysiska och webbaserade auktioner av begagnade bilar. Sedan starten 1946 och fram till idag har BCA varit ledande inom denna del av bilmarknaden. Med 48 defleet och remarketingcenter är BCA Europe den i särklass största auktionsgruppen i
Europa. Företaget har en omsättning på över 50 miljarder SEK och har över 6000 anställda. Vi har ett nära samarbete med de stora internationella bilfabrikerna, importörerna, uthyrnings-, leasing- och finansieringsbolagen samt stora vagnparksägarna. Årligen arrangerar BCA över 8000 auktioner i hela
Europa och vi hanterar över 1,5 miljoner begagnade bilar varje år.
Etableringen i Sverige 2005 har varit framgångsrik och vi ser en fortsatt kraftig tillväxt.