Lönestjärna som vill mer mot HR!

Lönestjärna som vill mer mot HR!

Har du arbetat med helar eller delar av löneprocessen men nu känner att du skulle vilja ta nytt steg att arbeta mer med HR? Eller har du kanske arbetat med både lön och HR arbete tidigare och nu söker dig till nytt spännande uppdrag? Till BASF söker vi en person som kan börja omgående till och med februari med möjlighet till förlängning.

Ditt uppdrag

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom lön! Arbetet kommer innebära löneförberedande arbete. Företaget har en extern löneleverantör, Azets, och vi söker därför en person som vill komma in och arbeta med förberedande löner för två bolag på sammanlagt 70 anställda.

Utöver de löneförberedande arbetsuppgifterna kommer du att stötta företagets HR- manager och beroende på dina tidigare erfarenheter eller viljan att utvecklas så kommer arbetsuppgifterna att anpassas efter detta.

Din bakgrund

Du har med fördel en utbildning inom lön eller har samlat på dig arbetslivserfarenhet relaterad till lön, HR och administration under några år. Vi tror att du är en fena på att arbeta noggrant och strukturerat. Du är organiserad i ditt arbete, så att du kan planera och prioritera ditt arbete framåt. Du uppskattar att arbeta i team men är självständig i ditt arbetssätt. Du bidrar med engagemang, driv och ett glatt humör i ditt arbete med kollegor.

För att trivas i rollen uppskattar du att arbeta med service till medarbetare och chefer ute i organisationen samt att du har haft ett nära samarbete med dina kollegor inom organisationen. Som person tror vi att du är en nyfiken lönestjärna som är redo att ta nästa steg mot mer HR arbete! I rollen som konsult får du möjlighet att bidra med dina erfarenheter ute på uppdrag hos våra kunder. Att du är konsultativ i din yrkesroll, positiv och kommunikativ tror vi är en självklarhet. Vidare har du en god kommunikationsförmåga på svenska och engelska i tal såväl som skrift.

Om BASF

BASF skapar kemi för en hållbar framtid. Bolaget kombinerar ekonomisk framgång med miljöskydd och socialt ansvar. BASF är världens ledande kemiföretag eftersom de erbjuder intelligenta lösningar för deras kunder och för en hållbar framtid. De kopplar samman och utvecklar människor samt olika talanger över hela världen. De är mer än 115 000 medarbetarna i BASF-koncernen som arbetar med att bidra till deras kunders framgång inom nästan alla sektorer runt om i världen. Deras portfölj är organiserad i fem segment: kemikalier, performance products, functional materials & solutions, agricultural solutions samt olja & gas.

Om oss på Wise Professionals
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord - nyfiken, modig och proffsig - är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Nyfiken på att veta mer?
Även om vi inte tar emot några ansökningar via mejl, så får du gärna kontakta oss om du har frågor eller undrar hur vår rekryteringsprocess ser ut. Du når mig, Rebecca Jonsson på rebecca.jonsson@wise.se eller min kollega Anette Hartlin på Anette.Hartlin@wise.se

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering, Löner & Förmåner, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 juli 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.