Båtmekaniker / Mekaniker

Båtmekaniker / Mekaniker

Det går bra för oss på Båtakuten sedan starten 1987 och vi behöver därför förstärka vår verksamhet i Göteborg & Kungsbacka området och därför söker vi en Tekniker/Mekaniker från fordonsbranschen eller med likvärdig erfarenhet alternativt ett stort intresse för motorer och fordon
Båtakuten är auktoriserad fritidsbåtsverkstad för Volvo Penta, Mercury/Mercruiser, Evinrude och Selva samt arbetar med alla på marknaden förekommande försäkringsbolag. Båtakuten är även generaldistrubutör för Respo släpvagnar för båt entreprenad mm.

Våra kunder är båtägare som har en båt från 0-60fot och är en väldigt stor blandning av olika kategorier t.ex. styrpulpetbåtar, motorbåtar, segelbåtar och större båtar som yacht.
Vi utför service, installationer , försäljning och vinterförvaring.
Vi tar hand om ca 1000 st båtar per år och företaget består av idag av 12st medarbetare.
Båtakutens lokal har tidigare legat på Ringön sedan 80-talet men har under 2019/2020 flyttat till nya anpassade verkstadslokaler på Amundön marina & Kungsbacka med två anläggningar.

Om Tjänsten:
Som Tekniker inom fritidsbåtbranschen så är det ett plus med kunnighet om allt möjlig som har med en båt att göra. Vi ser dig som har intresse av motorteknik ,elektronik och installationer. Du bör vara en händig person som gillar att prova på allt som är nytt. Du bör kunna läsa manualer och tekniska beskrivningar på svenska men också engelska.
Du behöver inte haft tidigare erfarenhet av båtar då vi lär ut allt som du bör kunna men ser det självklart som en bonus.
Vi ser gärna att du har en bra social utstrålning och gillar att ta hand om en kund & vårdar Båtakutens inmurade rykte som en trygg och stabil partner vad det gäller fritidsbåtar.

Du kommer att jobba inomhus i våra nya lokaler men också utomhus. Du kommer att vara delaktig i utvecklingen av våra nya verkstäder.
Båtakuten är verksam från Norra till Södra Göteborg i alla hamnar men har bas i Amundön samt Kungsbacka. Båtakuten har servicebilar som du kommer att få tillgång till.
Varierande arbetsuppgifter, korta beslutsvägar, möjlighet att vara med och påverka och bidra med egna idéer. En flexibel roll med möjlighet till individanpassad sysselsättningsgrad.

Arbetstiden utgår från 8-17 vardagar men det finns en viss flexibilitet där en öppen dialog alltid kan föras utifrån förutsättningar.

Utlåtande från medarbetande Tekniker hos Båtakuten:
Jag har tidigare jobbat med bilar och vantrivdes då allt var samma hela dagen. Här har jag fått lära mig mängder med nya saker. Jag kom in med ganska brett motorintresse, speciellt med dagens motorteknik där styrsystemet är avancerat. Båtbranschen ligger ca 10år efter men kommer snabbt i takt med dagens teknik. Den gamla motortekniken lär jag mig fortfarande något nytt om dagligen men har med mig den nya tekniken så fort någon ny båt kommer ut på marknaden.
Jag börjar dagen med att se vilka jobb som ligger i schemat. Sedan plockar jag fram delar, lastar bilen och åker ut till kunderna.

Ena jobbet kan vara en service av motor/drev till nästa jobb där kunden har fått motor och reglage stulet. Båten kanske måste bärgas till verkstad och då får jag sköta logisitken samt sköta försäkringsbiten. Regnar eller snöar det ute försöker jag sortera jobben så jag står inne och arbetar med t.ex vattenskotrarna eller renoverar drev. När dagen närmar sig sitt slut så skall alla papper fyllas i med dokumentation vad som är gjort på respektive jobb.
Jag trivs väldigt bra då vi är ett roligt gäng med yngre och äldre generation samt att vi fokuserar på nöjda kunder istället för att stressa igenom dagen så jobbet blir som både Båtakuten och kunden vill ha det.

Krav:
B-kort
Gärna Teknisk/Mekanisk erfarenhet
Drogfri
Anställningen avser fast tjänst med tillsvidareanställning.
Månadslön.

Skicka personligt brev och CV till:

jorgen@batakuten.se
0703103310
http://www.batakuten.se/
Mer info
Kontaktperson Jörgen
Telefon 0703103310
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://batakuten.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (17 dagar kvar)