Är du sugen på nya utmaningar i ett expanderande företag? Nu har du chansen! Vi söker nu en självgående elektriker till vårt team i Göteborg. Du som söker är färdigutbildad elektriker med fullgjord lärlingstid och några års arbetslivserfarenhet.

Hur du är som person är det viktigaste för oss. Du bör vara utåtriktad och självgående med förmågan att skapa engagemang och driv bland dina arbetskamrater. Noggrannhet och kreativt tänkande är önskvärt. Vi lägger även stor vikt vid din förmåga att vara flexibel i ditt sätt att agera i olika situationer med kunder och kollegor. Att du har en vilja att kontinuerligt utveckla och förbättra ditt arbete ser vi som en självklarhet.

För oss är våra medarbetares utveckling viktig. Hos oss har du därför möjlighet att utvecklas på flera olika sätt inom företaget. Att du som söker har en vilja att utveckla och förbättra ditt arbete ser vi därför som en självklarhet.

Tjänsten kräver att du har B-körkort.

UPPDRAG

Rollen som elektriker innefattar främst elinstallationsarbeten och till viss del elservice, huvudsakligen i lägenhet, nybyggnation och mot renoveringar, men även servicearbeten.

BÄCK INSTALLATION AB ERBJUDER

Bäck Installation AB är ett företag med ca 160 anställda. Hos oss arbetar du tillsammans med drivna och kompetenta kollegor, vi har roligt tillsammans och förväntar oss att du vill vara en del av gemenskapen på företaget. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete som ställer höga krav på dig som medarbetare men med stor ansvarsfrihet i att utveckla och förbättra ditt arbete. Hos oss får du en trygg anställning med bra villkor och möjligheten att påverka ditt eget arbete och företagets utveckling inom branschen.
Skicka in din ansökan till jobba@backinstallation.se

Meriterande:
Fullbetald elektriker
Certifikat, elektriker
Elektriker – industri

Krav:

Svenska flytande i tal och skrift
B körkort
Arbetslivserfarenhet
Serviceelektriker, installation, mindre än 1 års erfarenhet
Driftelektriker, mindre än 1 års erfarenhet

Arbetslivserfarenhet
Serviceelektriker, installation, mindre än 1 års erfarenhet
Driftelektriker, mindre än 1 års erfarenhet
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 jan (53 dagar kvar)