Teknisk säljare till Axolot Solutions AB, Göteborg

Teknisk säljare till Axolot Solutions AB, Göteborg

Vi söker nu en

Teknisk säljare

Vill du vara med på en spännande resa i ett innovativt startup-företag? Brinner du för hållbarhet och smarta tekniska lösningar? Vill du vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss - då har vi tjänsten för dig!

Som teknisk säljare på Axolot Solutions kommer du att leda vårt arbete med att etablera Axolot Solutions som leverantör av smarta lösningar för rening och recirkulation av industrins processvatten.

Du utgår från vårt största kontor i Landvetter eller från vår filial i Stockholm, beroende på bostadsort.

Arbetsuppgifter
I rollen kommer du att ansvara för att bygga upp försäljningen av Axolots nyutvecklade avancerade vattenreningsteknik på i första hand den nordiska hemmamarknaden. Detta innebär omfattande kundkontakter och omkring 100 resdagar per år. Du identifierar nya affärsmöjligheter och utvecklar dessa från kontakt till kontrakt. På den resan ansvarar du bl.a. för framtagandet av kalkyler, offerter och avtal. Utifrån kundens behov tar du fram smarta systemlösningar i samarbete med projektledning, tekniskt säljstöd och konstruktion.

Du är sedan den som håller kontakten med kund hela vägen till drifttagen och godkänd leverans. Du arbetar utifrån företagets säljstrategi och etablerar ett proaktivt och långsiktigt samarbete med våra kunder. Rapportering sker till CEO.

Kvalifikationer
  • Ingenjörsutbildning på högskolenivå
  • Du har minst fem års erfarenhet av att ha arbetat med försäljning av komplexa produkter och/eller system till industrin
  • Förmåga att skapa och utveckla nya affärsmöjligheter och kundrelationer
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort
Meriterande om du har erfarenhet av:
  • Utrustning/produkter för vattenrening eller kemikaliesystem
  • Arbetat med försäljning gentemot processindustrin
Som person är du mycket försäljnings- och resultatinriktad och har ett sinne för nya affärsmöjligheter. Du är lyhörd, social och brinner för att skapa och bearbeta och långa affärsrelationer.

Vi erbjuder
Axolot Solutions är ett bolag under stark tillväxt med en produkt som ligger helt rätt i tiden och som kännetecknas av en entreprenöriell anda. Bolaget är för tillfället inne i arbetet med att etablera sig på den nordiska marknaden och har som mål att växa utomlands inom en snar framtid. Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. Varje medarbetare har en fri roll med stort eget ansvar över sin egen planering och struktur.

Kontakt
För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Josefine Petersson 0702-50 14 29 på Intenso Teknikrekrytering.

Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande.

Om Axolot Solutions
Axolot Solutions är ett svenskt miljöteknikföretag som säljer system för industriell vattenrening. Det gör vi genom att erbjuda egenutvecklad och patenterad teknik som bygger vidare på en väl beprövade metoder. Axolot Solutions vattenrening är kostnadseffektiv och möjliggör recirkulation av vattnet. Detta innebär att belastningen på miljön minskas. Bolaget etablerades år 2014 och är nu inne i en fas då fokus ligger på kommersiell expansion. Huvudkontoret är beläget i Helsingborg. I Landvetter utanför Göteborg har vi vårt operationella center, som bland annat är basen för vårt utvecklings- och testarbete. Bolaget har även kontor i Stockholm och i Helsingfors. Axolot Solutions Holding ABs aktie är noterad på Nasdaq Stockholm First North.
Sökord: försäljare, försäljning, utesäljare, fältsäljare, distriktsäljare, regionsäljare, internationell försäljning, försäljningsingenjör, ingenjör, account manager, account management
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 6 sept 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.