Försäljningsingenjör till AxFlow AB, Göteborg

Försäljningsingenjör till AxFlow AB, Göteborg

AxFlow söker nu rätt person till en spännande roll som

Försäljningsingenjör

Distrikt Väst


Om tjänsten

Din uppgift blir att öka vår försäljning, dels genom att bibehålla befintliga kundrelationer, men även genom att löpande bearbeta potentiella kunder och påverkare. Som försäljningsingenjör består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av planering samt utförande av kundbesök och telefonbearbetning. Dina kunder återfinns inom industrisektorn och du ansvarar för all försäljning, kundbearbetning och kundrelationer i sitt distrikt. Du förväntas vara ute hos kund ca tre dagar per vecka. Distriktet sträcker sig från Varberg i söder till Torsby i norr. Lämplig bostadsort är inom distriktet.

Du rapporterar direkt till företagets VD.

Arbetsuppgifter
  • Teknisk rådgivning och viss teknisk support till kunder i distriktet
  • Följa upp samtliga aktiviteter, dvs. besök, offerter, affärer m.m.
  • Medverka vid upprättande av försäljningsbudget och ansvara för budgetuppföljning
  • Hjälpa kunder vid problem med pumpar och installationer
  • En del resande och övernattningar förekommer
  • Dimensionering av pumpar och pumpsystem
  • Framtagande av prisuppgifter och anbud
Din profil

Vi söker dig med relevant teknisk utbildning och erfarenhet av teknisk industriell försäljning. Troligen är du en gymnasieingenjör med stort tekniskt intresse. Du har en välutvecklad förmåga att samarbeta, arbeta på ett strukturerat sätt och trivs med att ha många bollar i luften. Du är flexibel och har förmåga att se saker ur kundens perspektiv. Du har lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift. Du har datavana och behärskar Microsoft Office programmen. Kunskaper om pumpar och pumpteknik är meriterande.

Vi erbjuder

En grundlig introduktion och intern utbildning i grundläggande pumpteknik och produktutbildning, IT system och kvalitetsutbildning. Du kommer få ta del av professionella säljhjälpmedel samt marknadsmässiga villkor. Kontinuerlig produkt- och applikationsutbildning både i Europa och USA.

Kontakt

Vi samarbetar med Säljpoolen AB i denna rekrytering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ulf Hammar på 070-606 31 00. Urvalet kommer att ske löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om AxFlow

AxFlow är en av Sveriges största leverantörer av industripumpar, pumpsystem och tillbehör. AxFlow representerar världsledande tillverkare av industripumpar, något som garanterar hög teknisk standard och produktkvalitet. Genom kunnande och erfarenhet som vi uppnår genom nära samarbete med våra kunder och leverantörer kan vi erbjuda de bästa lösningarna när det gäller pumpar, system och kringutrustning. Vi strävar efter ett långsiktigt och stabilt samarbete med våra kunder samt hög servicenivå. AxFlow har verksamhet i 30 marknader i Europa, Sydafrika, Nya Zeeland och Australien. För mer information om AxFlow-gruppen, besök www.axflow.com.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, teknisk säljare, teknisk försäljare, teknisk försäljning, ingenjör, distriktsäljare, utesäljare, fältsäljare
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 11 mars 2020 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!