Avtal Sverige söker drivna säljare (20,000kr garantilön)

Avtal Sverige söker drivna säljare (20,000kr garantilön)

Försäljning är ett yrke som man skall se på med stolthet och säljarna är verkligen nyckeln till företagets framgång. Som säljare på Avtal Sverige har du kontakten med kunderna, du är företagets ansikte utåt och du har ett stort ansvar i och med detta. Du ansvarar för att tillhandahålla utmärkt service och att aktivt identifiera bästa möjliga lösning för kunden.
Ditt ansvarsområde kommer vara att rekrytera in nya kunder till oss som företag inom nykundsförsäljning, du skall hjälpa kunden att främst hitta bästa el-avtal och sälja så mycket avtal du någonsin orkar och kan.
Du kommer få bra betalt med en hög garantilön med även med sveriges bästa bonusmodell så du kan tjäna allt mellan 20,000kr-100,000kr.

Vi erbjuder
Säljutbildning
Garantilön 20,000kr per månad
Sveriges bästa bonusmodell
Möjlighet att växa tillsammans med företaget och bli försäljnignschef.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.avtalsverige.se
Sista ansökningsdag 17 sept 2020 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Avtal Sverige är ett relativt nystartat företag, vi har funnits sen 2015 och har på senare tid bestämt oss att storsatsa inom försäljning. Vi är idag återförsäljare till El-avtal, ID-skydd och mobilabonnemnag. Vi har idag ett kontor i Göteborg och har planer på att expandera till Malmö & Stockholm under 2020.

Vi är väldigt välkommnande för nya kandidater som vill vara med på våran resa.