Ekonom till spännande e-handelsbolag i Göteborg

Ekonom till spännande e-handelsbolag i Göteborg

Är du en driven och engagerad ekonom som vill vidareutvecklas inom yrket? Just nu söker det internationella e-handelsbolaget Avero ytterligare förstärkning i sitt ekonomiteam med start i mitten på november. Tjänsten är en visstidsanställning under 10 månader där det sedan finns chans till förlängning och fortsatt anställning på bolaget. E-handeln expanderar i hög fart och skapar nya möjligheter för framtidens företag. Ta chansen att komma in i ett bolag under tillväxt som ger dig värdefulla meriter för framtiden, här tillsammans med härliga kollegor i fina lokaler centralt i Göteborg.

Vi håller intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in sitt CV så snart som möjligt.

Om tjänsten

I denna tjänst kommer du arbeta i ett ekonomiteam på fyra personer där ni tillsammans sköter driften för företagets ekonomi. På avdelningen välkomnas initiativ och idéer som kan effektivisera och förbättra det dagliga arbetet. Tjänsten är på minst 75% men under högsäsong (april-juni) kan teamet behöva ytterligare förstärkning från sin nya kollega på 100%. Det system och programvara som idag används är Navision 2015 och Excel - det är därför meriterande om du som söker har erfarenhet från dessa.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
  • Löpande redovisning av Kund- och Leverantörreskontra
  • Kontakt med myndigheter och revisorer
  • Bankavstämningar
  • Momsdeklarationer
  • Fakturahantering
  • Vara behjälplig vid bokslutsarbete
Vem är du?

Vi tror att du som är rätt person för detta uppdrag har arbetat några år med ekonomirelaterade arbetsuppgifter och har en eftergymanisal utbildning inom ekonomi eller redovisning. Som person är du effektiv, nogrann och prestigeslös. Du håller ett högt tempo och är självgående i de arbetsuppgifter som du ansvarar för. Du prioriterar lagets insats och motiveras av att nå gemansamma mål. Du har ett öga för detaljer och efterlever alltid god service och hög kvalitet.

Om verksamheten

Du erbjuds en bred och varierande roll som redovisningsekonom på ett bolag i en spännande tillväxtfas. Avero AB är ett internationellt e-handelsbolag specialiserat på studsmattor som vi säljer under egna varumärket North Trampoline. Bolaget startade 2004 och är idag nordens största återförsäljare av kvalitetsstudsmattor med försäljning i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Mest känd i Sverige är Avero med sin e-handelskanal www.studsexperten.se. 2014 startade Avero märket North Trampoline vilket på några få år växt upp och blivit det mest sålda kvalitetsstudsmattemärket i Sverige och Norge med sitt fokus på kvalitet, innovativa säkerhetslösningar och glädje för användarna! Avero är ett värderingstyrt bolag med Kvalitet, Kärlek och Framåtanda som kärnvärden vilka genomsyrar organisationen och hur vi arbetar.

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 8 nov 2019 (17 dagar kvar)