Utvecklare till Spännande Avega!

Utvecklare till Spännande Avega!

Har du några års erfarenhet av mjukvaruutveckling och letar efter en ny möjlighet? Avega söker nu dig som vill vara en del i att hjälpa kunderna i deras digitala transformation - varmt välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:
Avega är ett konsultbolag som arbetar med digital transformation och hjälper spännande kunder i deras transformationsarbete. Deras syfte är att göra skillnad, skapa framgång och ha roligt - tillsammans. Hos Avega är alla erfarna utvecklare och de tar ofta ledande roller hos sina kunder. Därför söker vi dig med minst ett års erfarenhet som kan komma in i organisationerna och bidra till utvecklingen från ett erfaret perspektiv.

Avegas kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö består av över 300 engagerade medarbetare som varje dag arbetar för att göra skillnad. De bygger moderna och skalbara system genom avvägda val av språk, verktyg och molntjänster; infrastruktur som kod, pipelines, microservices samt fullstack webbapplikationer. Vidare lägger Avega lägger stor vikt vid att du som konsult ska trivas och bli långvarig. De arbetar därför med koncepten Elevate och Activate, vilket är interna forum för kompetensutveckling och gemenskap.

På kontoret i Göteborg arbetar 45 personer inom både projektledning och utveckling. Avega strävar alltid efter en 100% matchning mellan dina kompetenser och kundernas utmaningar, vilket innebär att du som konsult har stor möjlighet att påverka vad ditt nästa uppdrag blir.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Har en högskole- eller universitetsutbildning inom relevant område, exempelvis systemutveckling, datateknik eller likvärdigt
  • Har minst ett års arbetslivserfarenhet av programmering i Java, C#, React alternativt Sharepoint
  • Talar och skriver flytande svenska samt engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet
Det är meriterande om du:
  • Utöver ovan nämnda programmeringsspråk även har erfarenhet av exempelvis Vue, Svelte, Kotlin, Node, Docker, Azure eller SQL
Vidare kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper, där vi tror att du är en engagerad lagspelare som inspirerar andra och bidrar till Avegas framgång. Då du kommer arbeta som konsult ute hos kunder tror vi att du uppskattar att lära dig av andra samt är lösningsorienterad, målinriktad och prestigelös. Samtidigt tror vi att du är driven och välorganiserad med en fallenhet för att arbeta självständigt.

OM KUNDFÖRETAGET:
Avega grundades år 2000 med ambitionen att samla de mest drivna, erfarna och skarpa konsulterna som vill göra skillnad hos kunderna. Den ambitionen har de kvar än idag. Avegas affärsidé är att matcha deras kunders behov med medarbetarnas specialistkompetens och fokus, vilket skapar framgång för kunder och medarbetare. De som söker sig till Avega vill ständigt utvecklas och alltid ligga i framkant - vilket gör dem till exakt det som kunder vänder sig till Avega för. Därför är Avegas mål att vara den mest utvecklande arbetsplatsen i medarbetarnas karriärer.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att Friday ansvarar för rekryteringen men anställning sker direkt hos Avega.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående/enligt överenskommelse
  • Placering: Göteborg
  • Rekryteringsansvarig: Hanna Lejon
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Front-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 jan 2023 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?