Autoexperten Butik, Göteborg - Reservdelsspecialist/innesäljare

Autoexperten Butik, Göteborg - Reservdelsspecialist/innesäljare

Vi söker för Autoexpertens räkning en reservdelsspecialist/innesäljare till deras butik på Hisingen i Göteborg

Autoexperten fortsätter att växa och behöver utöka teamet i Göteborg . Vi söker dig som är reservdelsspecialist även kallad reservdelsman/kvinna.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för försäljning, som i första hand sker gentemot verkstäder, via telefon eller via digital plattform. Du blir därför en viktig kugge för att hitta lösningar när våra kunder kört fast och behöver vägledning. Därefter distribuerar dina kollegor produkterna ut till kund med Autoexpertens egna budbilar. Försäljning i vår butik är också en dagligen förekommande arbetsuppgift men också stöttning i dina kollegors arbetsuppgifter när det behövs.

Din profil

Du som söker skall vara en driven, prestigelös och positiv person. Du är vänlig och respektfull i bemötandet med kunder och medarbetare. Vi ser gärna att du har vana av att serva och supportera i en liknande verksamhet samt har god datavana. B körkort är ett krav.

Vidare tar du egna initiativ och kan ha flera bollar i luften. Du skall ha förståelse för struktur samtidigt som du förväntas kunna kompromissa. Gillar man variation, högt tempo och blir extra glad av att lösa någons utmaning är detta tjänsten för dig.

Övriga egenskaper och kvalifikationer som är önskvärda:
  • Dokumenterad erfarenhet från fordonsbranschen eller likvärdig
  • Motorrelaterat intresse
  • Serviceinriktad
  • Ordningsam
I Göteborg är man extra stolt över sin mixade arbetsgrupp bestående av både män, kvinnor, yngre och erfarna och den ständigt växande verksamheten.

Övrig information

Omfattning: Heltid, Tillsvidare, Månadslön

Placeringsort: Göteborg

Arbetstider: Arbetstiderna är primärt vardagar utifrån butikens öppettider


KONTAKT/ANSÖKAN


Infinity HR är Autoexpertens rekryteringspartner och ansvariga för denna urvalsprocess. För mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta Anton Fredriksson, Infinity HR på Tel 070-311 51 59.

I ansökan/Personliga brev vill vi att du beskriver dina kunskaper eller eventuellt intresse kring bilar och reservdelar.

Läs mer om Autoexperten på https://www.autoexperten.se/

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 okt 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Autoexperten är en rikstäckande butiks- och bilverkstadskedja med nära 60 butiker och över 430 verkstäder anslutna. Kunnig och serviceinriktad personal tillsammans med en hög tillgänglighet är viktiga framgångsfaktorer för oss. I vår webshop kan du beställa tillbehör till bilen och garaget samt reservdelar för släpvagn dygnet runt med uthämtning i butik inom 24h och hemleverans inom 3 vardagar.