Finsktalande skadereglerare till AutoConcept

Finsktalande skadereglerare till AutoConcept

Din profil

För att matcha rollen har du, förutom kunskaper i det finska språket, fordonstekniskt erfarenhet där vi kan komplettera din erfarenhet med utbildning inom skadereglering. Du arbetar strukturerat, självständigt och har hög servicevilja. Det är även viktigt att du har ett stort kundfokus och viljan att skapa nöjda kunder. Vidare gillar du att ha kundkontakt samt har god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift.
Erfarenhet från försäkringsbranschen är meriterande men inget krav. Du bör även vara van datoranvändare och ha lätt för att sätta dig in i nya system.

Hos oss blir du en del i skaderegleringsteamet som är en central funktion i företaget. Tillsammans med trevliga kollegor ges du möjlighet att bidra i ett spännande tillväxtföretag där kvalitet och långsiktighet står i fokus.

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering, frågor angående tjänsten och processen besvaras av rekryteringskonsult Robert Tigerberg på 0706-228270.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget

AutoConcept Insurance AB är ett tillväxt- och gasellföretag som arbetar med nischade försäkringslösningar till fordonsbranschen. Våra kunder är fordonshandlare, generalagenter samt fordonsägare. Vårt mål är att förmedla och administrera kundanpassade och unika försäkringslösningar till fordonsbranschen. AutoConcept Insurance består idag av ca 40 anställda med verksamhet i Danmark, Norge, Sverige och Finland. Vårt huvudkontor ligger i nyrenoverade lokaler i Kungsbacka strax söder om Göteborg.

Har du fordonsteknisk bakgrund och goda kunskaper i Finska språket? Då är du den vi söker!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Svensk Autorekrytering
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Du kommer att ingå i vårt skaderegleringsteam och arbeta med skadereglering utifrån gällande villkor och praxis. Du kommer även att ha kontakt med bolagets nordiska säljorganisation, verkstäder och bilägare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av skadereglering av fordon och sakgranskning av fakturaunderlag från verkstäder.