Junior drifttekniker

Junior drifttekniker

Atrium Ljungberg i Göteborg ska utöka sitt team och söker nu en driven och engagerad drifttekniker som är i början av sin karriär. Du kommer att få vara med på Atrium Ljungbergs fortsätta resa i Göteborg - när beståndet växer är målsättningen att du gör detsamma!

Atrium Ljungberg fick möjligheten att etablera sig i Göteborg 2015. Då förvärvades tre fastigheter med industrikaraktär på Lindholmen och nu utökas beståndet med ytterligare 22 000 kvm i området. Byggnaderna innehåller moderna och flexibla kontorslokaler i fastigheter från varvstiden.

Tjänsten

Som junior drifttekniker ansvarar du tillsammans med dina kollegor för den löpande driften av kontorsfastigheterna med en yta på ca 83 000 kvm. Du kommer att arbeta med drift, underhåll och optimering av fastighetstekniska system och installationer. Tillsammans med dina kollegor inom drift och förvaltning är du även delaktig i budget och prognosarbeten.

Här blir du en del av ett team om fyra personer som i ett nära samarbete arbetar för en högklassig förvaltning av vårt fastighetsområde. Arbetsplatsen tar tillvara och uppmuntrar kreativt tänkande, ansvarstagande och entreprenörsanda. Du kommer att vara placerad vid Atrium Ljungbergs lokalkontor på Lindholmen.

Arbetsuppgifter

Du kommer exempelvis att:
  • Genomföra dagliga ronderingar
  • Arbeta med tillsyn, felsökning och reparationer av tekniska installationer
  • Uppföljning på mindre entreprenadarbeten
  • Medverka för energibesparingar och effektiviseringar gällande mediaförbrukning
  • Bidra med input och förslag till underhållsplaneringen
  • Ha daglig kontakt med hyresgäster, leverantörer och entreprenörer
Din profil

Vi söker dig som är i början av din karriär som fastighetstekniker/drifttekniker. Vi tror att du har en teknisk utbildning inom fastigheter och har jobbat något år med driftteknik i kommersiella lokaler. Du har erfarenhet av felsökning och reparationer av tekniska installationer såsom ventilation, värme, el samt styr/regler. Vi ser även att du har jobbat med något eller några fastighetssystem.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som brinner för att jobba med fastighetsteknik och tycker om problemlösning. I jobbet ingår mycket kontakt med hyresgäster, därför förstår du vikten av att vara kommunikativ och serviceinriktad. Du är vidare en prestigelös person som tycker om att arbeta i team. Du har även förmågan att kunna strukturera och prioritera ditt eget arbete och din arbetsdag. Avslutningsvis ser vi gärna att du är en person som kommer med egna initiativ och förslag till vad som behöver göras i fastigheterna.

Atrium Ljungberg är ett värderingsstyrt bolag och vi söker dig som vill leva och arbeta i enlighet med dessa; långsiktighet, samverkan, pålitlighet och innovativt tänkande.

Ansökan

Om du tycker att tjänsten som junior drifttekniker passar in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar Atrium Ljungberg med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Svedberg på 076-639 63 71 alternativt anna.svedberg@fasticon.se eller Jeanette Kanka 072-389 99 75 alternativt jeanette.kanka@fasticon.se. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 2 maj 2021.

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 maj 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Vi äger, utvecklar och förvaltar fastigheter med fokus på att skapa attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, arbeta och vistas - idag och i framtiden. Vi finns där Sverige växer; i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala, där vi förvaltar våra områden med egen kompetent och engagerad personal. Tillsammans med kunder, kommuner och andra samarbetspartners får vi platser att utvecklas och växa i enlighet med vår vision - Alla vill leva i vår stad.