Servicetekniker till Atmosfär Partner AB, Göteborg

Servicetekniker till Atmosfär Partner AB, Göteborg

Vi tar ett helhetsgrepp om våra kunders inomhusklimat och med en stor efterfrågan på våra tjänster så växer även vår personalstyrka. Vill du bli en av oss?

Servicetekniker
Göteborg


Vi på Atmosfär Partner AB är ett prestigelöst team och hjälper varandra i projekten. Detta leder också till att vi kan utbyta kunskaper med varandra och tillsammans erbjuda våra kunder det bästa. Det är viktigt att kunna skapa ett förtroende och hålla kunderna informerade vad som händer. Det ska kännas tryggt när vi kommer och vi ska guida kunderna till rätt beslut sett ur deras situation.

Arbetsuppgifter
Som servicetekniker kommer du att ansvara för att servar våra klimatanläggningar, t.ex. att kolla funktioner i klimatanläggningen, byta slitagedelar eller mäta temperaturer. Du kommer också ansvara för att åka ut till kund och lösa akuta åtgärder när de anmäler problem. Det är viktigt att kunna skapa ett förtroende och hålla kunderna informerade vad som händer.

"Jag har arbetat på Atmosfär Partner i 6,5 år. Jag startade som elektriker inom nybyggnation och senare servicetekniker. En typisk dag för mitt team kan vara ombyggnationer, nybyggnationer, felsökning, underhållsarbete, CAD-ritningar m.m. Variationen är något jag gillar och att man får skapa lösningar själv ute hos kund och utföra dessa på ett professionellt sätt. Stämningen inom mitt team och på företaget är mycket god och man får ta mycket eget ansvar och utföra lösningar både tekniskt och praktiskt"

- Eddie Sjörén - Servicetekniker

Din profil
  • God förståelse för ventilation-, värme- och kylanläggningar
  • Felsöka och serva funktioner i styrsystemen
  • Elkunskap och förstå elritningar
  • Göra justeringar i reglersystem
  • Bygga apparatskåp utifrån ett givet schema
  • Meriterande med kunskap inom CAD
Som person är du serviceinriktad, nyfiken och ett stort teknikintresse. Du är trygg i din yrkesroll och trivs med arbetsuppgifter där du bidrar till att våra kunder får ett bra inomhusklimat samt att kunna skapa ett förtroende och hålla kunderna informerade vad som händer. Det ska kännas tryggt när vi kommer och vi ska guida kunderna till rätt beslut sett ur deras situation.

Vi erbjuder dig
  • Du blir en i ett härligt gäng där alla hjälps åt för att lösa arbetsuppgifterna tillsammans
  • Du får vara med i spännande projekt där vi förändrar inomhusklimatet
  • Du blir vidare utbildad både externt och internt som ett led i framtida utveckling
Kontakt

För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Josefine Petersson 0702-501429 på Intenso Teknikrekrytering.

Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande!

Om Atmosfär Partner
Atmosfär Partner jobbar för fastighetsägare och hyresgäster i kommersiella fastigheter för att förbättra inomhusklimatet och spara energi.
Vårt löfte - Inomhusklimat där människor trivs.Vi tar hand om våra kunders inomhusklimat genom vårt ledarskap med utgångspunkt i uppdragsgivarens kundbehov, användarbehov och energioptimeringspotential. Det sker genom våra 4 övergripande arbetsområden - Förstudie, projektering, projektledning och underhåll/service.www.atmosfarpartner.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.