VD till Atleva Specialistvård AB

VD till Atleva Specialistvård AB

Är du en målmedveten ledare med en förmåga att entusiasmera och leda en organisation för att skapa en framgångsrik koncern? Nu söker Atleva Specialistvård AB en VD, en spännande roll till en av landets ledande privata vårdgivare inom hand- och fotkirurgi.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som VD leder du verksamheten i koncernen och är VD i såväl moderbolaget som dotterbolagen Handcenter, Fotcenter, Smärthjälpen och Werbe & Partners samt ansvarar för rapportering av hela verksamheten gentemot styrelsen.

VD implementerar den verksamhetstrategi som fastställs av styrelsen och ansvarar för den operativa verksamheten. Som VD ansvarar du även för att säkerställa att verksamheten har de resurser och den kompetens som krävs för att kunna bedriva och utveckla en patientsäker och högkvalitativ vårdverksamhet med lönsamhet. Du sköter även verksamhetsplanering och finansiell planering och framlägger förslag till styrelsen vid behov.

Vem är du?

Vi söker dig som vill vara med och växa tillsammans med Atleva som företag, du drivs av att se tydliga resultat som du kan känna dig stolt över. Du är troligtvis från den privata sektorn, helst inom specialistvården och vi ser att du har akademisk examen.

Som ledare är du närvarande och du leder utifrån verksamhetens värdeord: kompetens, empati, helhetssyn och kvalitet. Du har en förmåga att kommunicera såväl internt som externt i enlighet med verksamhetens värderingar och ett tydligt önskemål är att du är tillväxtorienterad. Erfarenhet av ekonomisk styrning är högt meriterande då detta tillhör rollen som VD för Atleva Specialistvård.

Om verksamheten

Atleva är en vårdkoncern som startades 2008 och via flertalet kliniker erbjuder avancerad och omfattande specialistvård - från topp till tå. Atleva har en unik position inom fot- och handkirurgi. På senare år har verksamheten utvidgats med en smärtklinik och en psykiatrisk klinik. Koncernen har avtal med alla stora försäkringsbolag.

Vår intention är att erbjuda ett brett vårdutbud utifrån en helhetssyn tillsammans med omhändertagande och kompetenta medarbetare. Vårt löfte är trygga och bekväma händer genom hela vårdförloppet och vår strävan är alltid att bli bättre på det vi gör. Samtliga kliniker bedriver verksamhet med utredning, behandling och rehabilitering.

Placering är i Göteborg eller Stockholm men huvudkontoret finns i Göteborg och man räknar med att mycket tid spenderas där på plats.

Denna rekrytering utförs av Poolia Executive Search AB, Poolia-koncernens verksamhet för rekrytering av högre chefer. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Katarina Staaf
Telefon 08-5555 4036
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 4 maj 2019 (14 dagar kvar)