Servicetekniker till Atlas Copco Västra Götaland

Servicetekniker till Atlas Copco Västra Götaland

Är du serviceinriktad, tekniskt kunnig och uppskattar varierande arbetsuppgifter och arbetsplatser? Då är det här rätt tjänst för dig! Nu söker Atlas Copco Rental en Servicetekniker baserad i Västra Götaland med sydvästra Sverige som arbetsområde.

Din roll
Atlas Copco Rental jobbar med industriella hyreslösningar i projektform. Vi är ett litet team som ingår i ett stort nätverk där både försäljnings- och serviceorganisationer ingår. I vår hyresflotta har vi först och främst avancerade tryckluftslösningar, men även reservkraft, nitrogen och industriell ånga. Våra kunder finns främst inom processindustrin men även inom många andra applikationer.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete som Servicetekniker med ett mycket brett arbetsområde med stort mått av frihet under ansvar. Du utgår hemifrån och planerar, utför och rapporterar själv ditt arbete. Dina arbetsuppgifter består av installation, uppstart, underhåll och reparationer av hyresutrustningar, vid större projekt kan även drift av utrustningar förekomma. Arbetet bedrivs huvudsakligen på egen hand ute hos våra kunder som du regelbundet besöker under uthyrningsperioderna. Ibland arbetar du i vår depå i Göteborg när behov föreligger, såsom vid större reparationer/renovering och som backup vid ledigheter, mm.

Du får kontinuerlig utbildning på plats i vår depå i Göteborg, i vår huvuddepå i Belgien, webbaserade utbildningar, mm.

Din profil
Du är en mångkunnig tekniker med erfarenhet från mekanik, elektroniskt servicearbete och felsökning på maskiner. Du är beredd på att resa i arbetet, huvudsakligen dagresor men övernattningar förekommer.

Du har erfarenhet av självständigt arbete ute hos kund och vara van vid att ha direktkontakt med kunder. Du bör ha erfarenhet av både dieseldrivna och elektriskt drivna maskiner. Vi ser gärna att du har kunskaper inom tryckluftsteknik, konfiguration och optimering av elektroniska styrsystem, felsökning av elsystem och arbete på distans är meriterande.

Grundläggande kvalifikationer:

  • Erfarenhet inom något av områdena mekanik, el, elektronik, fordonsteknik eller motsvarande
  • Körkort för personbil, gärna BE
  • Omfattande datorvana.
  • Goda kunskaper i såväl svenska och engelska både skriftligt och muntligt.

Vid anställning genomförs en bakgrundskontroll och för vissa kunders räkning görs en säkerhetsprövning.

Lämplig utgångsort i Västra Götaland och arbetsområdet är i regel sydvästra och södra Sverige men kan ibland sträcka sig till Östergötland, Småland och Skåne.

Personliga egenskaper
Du är en problemlösare som tycker om att ha ordning och reda samtidigt som du är öppen för förändringar inom organisation och produktflora. Eftersom vi är en serviceorganisation med många interna och externa kontakter krävs ett kundorienterat uppträdande samt god social förmåga. Verksamheten bygger på medarbetare som kan förvalta förtroende, befogenheter, ta stort eget ansvar och kan ta hand om nya situationer på ett sätt som ger fördelar för kunderna och företaget. Rätt inställning och personliga egenskaper kommer att värderas högt.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag! Dock senast den 5 maj 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Det går även bra att söka tjänsten genom din Linkedinprofil. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Josefin Träpja tel. 0768 -24 60 04

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Josefin Träpja
Telefon 0768 -24 60 04
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.atlascopco.com/sv-se
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atlas Copco-gruppen är en världsledande leverantör av hållbara produktivitetshöjande lösningar. Vi förser våra kunder i fler än 180 länder med produkter och tjänster med fokus på produktivitet, energieffektivitet, säkerhet och ergonomi. Atlas Copco grundades 1873 och har sitt huvudkontor i Stockholm

Atlas Copco Specialty Rental division är branschledande specialister på uthyrning av industriell tryckluft, reservkraft, nitrogen och ånga. Våra kunder finns bl.a. inom kemi-, raffinaderi-, stål-, pappers- och massa industri, verkstadsindustri, och livsmedelstillverkning. Vi tillhandahåller kompletta temporära lösningar för att våra kunder ska kunna upprätthålla sin produktion på bästa sätt. Se vidare www.atlascopcorental.se

Sökord: fälttekniker, mekaniker, fordonsmekaniker, elektriker, tekniker, mekanik, hydraulik, elektronik, fordonsteknik, el