Event Manager

Event Manager

Engagerad event manager - vill du vara med och arrangera upplevelser och föredrag?

Atikko söker en dedikerad och självständig event manager till att facilitera, arrangera och hålla föredragsevenemang i hela landet. Som event manager blir din främsta uppgift att ta ansvar för en rad av olika arrangemang med utvalda föreläsare eller undervisare från planering till att hålla i evenemanget.

Vi förväntar oss av dig som event manager, att arbeta självständigt med hög ambition, är resultatsorienterad och ansvarstagande samt att du är aktiv och handlingskraftig på både telefon, email och ute på plats på evenemangen. Ditt engagemang är viktigare än branschvana, men det är viktigt att du är flexibel och serviceminded, då du kommer vara i kontakt med många människor. Vi förväntar oss också att du klarar av att utföra praktiska uppgifter i samband med events och kan presentera och hälsa besökare välkomna på scen för en stor publik.

Anställningen kommer innebära följande uppgifter:
  • Förberedelser och planering av events och arrangemang
  • Hålla i arrangemang (föreläsningar och events) - ca 80-90 events om året
  • Bygga löpande samarbeten med lokaler och föreläsare
  • Administrativa uppgifter i samband med Atikkos biljettförsäljning
  • Kundkontakt
Du får givetvis massor av stöd, men samtidigt behöver vi att du är självständig och kan gå från uppgift till uppgift självgående.

Tjänsten är en heltidsanställning, Körkort är nödvendigt - egen bil är en fördel men inget krav. Dessutom blir du en del av ett energisk och ambitiöst företag som växer. Vi håller till i Västra Frölunda i Göteborg och vi värdesätter god stämning och har många sociala tillställningar.

Vi hymlar inte med att det är en tjänst som kräver mycket flexibilitet, många talanger och att spendera mycket tid på jobbet. Men och andra sidan kan vi erbjuda dig att bli en del av ett företag som växer snabbt och stadigt med massor av utvecklingsmöjligher

Har vi väckt din nyfikenhet? I så fall skicka din ansökan med relevanta bilagor till hr@opusgroup.dk och skriv "Atikko Event Manager" i ämnesraden.

Vi kallar kandidater löpande till samtal och anställer rätt profil direkt - så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig.
Mer info
Kontaktperson Hanna Alexandersson
Telefon 0768 99 49 70
Email Mejla Hanna Alexandersson
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Media, Kultur & Design, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://atikko.se
Sista ansökningsdag 26 apr 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atikko är ett av landets största föreläsningsarrangörer med egen biljettförsäljning och vi erbjuder ofta föreläsningar, events och kurser med några av landets största personligheter och mest kända föreläsare - så vi förväntar oss många deltagare, ett professionellt samarbete med alla intressenter och att alla är nöjda - var gång. Detta är en ambition vi ser att du delar.