Content writer / deltid

Content writer / deltid

Vi söker nu efter studenter som kan hjälpa till i vår Content avdelning. Tjänsten är underlagt Content ansvarige som sitter i Danmark men plasseringen är i Göteborg på vårt kontor.

Vill du vara en del av ett ungt, dynamiskt och internationellt team? Vill du arbeta i ett snabbt växande företag? Om så är fallet, uppmanar vi dig att ansöka om vår lediga position som Stud Content Content Writer för Sverige.

Du kommer att få vara med på att hjälpa med vår online närvaro på vår svenska marknad. Dina uppgifter inkluderar att skapa nya engagerande profiltexter / ämnetekster och skriva innehåll för alla våra plattformar som vår webbplats, sociala medier, e-postmarknadsföring och Google Ads.

Dina viktigaste egenskaper; Goda kunnskaper i textskapande. Gärna erfarenhet med SOME arbete. Ha ett stort engagemang och viljan för att lära sig hur vårt företag och vår verksamhet fungerar.

Vi förväntar dig att du ska ha:
  • Modersmål i svensk skrift och i tal
  • Goda kunskaper i engelska skriv- / tal
  • Energisk
  • Kan hålla tidsfrister
  • Ansvarstagande
Alla ansökningar skickas på engelska.

Arbetstiden är mellan 08:00 - 17:00 på vårt kontor i Göteborg (Victor Hasselblads gata 9, 421 31, Västra Frölunda). Vi erbjuder en arbetsvecka på 10-15 timmar, flexibel för att passa din studieplan och personliga behov.

Skicka din ansökan på engelska till hr@opusgroup.dk Om du har några frågor kan du kontakta chefredaktör Thomas Hahn-Petersen thha@athenas.dk
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring, Copywriter
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.athenas.se
Sista ansökningsdag 3 jan 2020 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Athenas Sverige är en av Skandinaviens ledande talarförmedlingar, ett kunskapsföretag som arbetar med att fylla seminarier, konferenser, events och utbildningar med innehåll och kompetens i form av talare, föreläsare, utbildare och underhållare. Vi sitter i Göteborg väst.