Beläggningsarbetare/Asfaltsläggare till Göteborg

Beläggningsarbetare/Asfaltsläggare till Göteborg

Om oss

Vi söker nu Asfaltsläggare för start omgående i Göteborg. Du som söker behöver inte har någon större erfarenhet av just Asfaltläggning men däremot är det ett krav med minst 2 års erfarenhet inom markanläggning. Som asfaltläggare kommer du arbeta i ett härligt team där du blir en viktig lagspelare med olika arbetsuppgifter.

Som asfaltsläggare anlägger, underhåller och reparerar du vägytan. Det kan vara en parkväg, en motorväg, en väg i ett öppet landskap, på en bro eller i en tunnel, allt från grus med bindemedel till nyutvecklade specialbeläggningar.

Har du erfarenhet av att köra maskiner som vält, padda och andra anläggningsmaskiner är det mycket meriterande.

A-Staffing (f.d VMP Group) är medlemmar i Byggföretagen, Installatörsföretagen (IN) och Almega Kompetensföretagen så du kan alltid vara säker på vår kompetens, samt att du alltid har rätt anställningsvillkor. I snart 15 år har vi försett Sverige med duktiga yrkesarbetare på Byggavtalets område. Under 2021 gjordes ett namnbyte för våra bolag, det tidigare namnet var VMP Group. Inom A-Staffing verkar A-Staffing Sweden AB, A-Staffing Construction AB och A-Staffing Nordic AB.

Som anställd på A-Staffing kan du räkna med vårt engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö. Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

A-Staffing levererar tjänster inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen i södra och mellersta Sverige.

Erfarenhet

Krav på minst 2 år inom anläggningsarbete

Lön och anställningsvillkor

Efter kollektivavtal Byggavtalet /SEKO

Startdatum

Ansök idag då urval sker löpande. Start omgående!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

A-Staffing är specialiserade på personallösningar inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen. Vi är medlemmar i Byggföretagen (B), Installatörsföretagen (IN) samt Kompetensföretagen Almega. Vi är auktoriserade inom bemanning och innehar kvalitets- och miljöcertifikat enligt ISO 9 001 och 14 001. Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats och kommer kontinuerligt ut och besöker. Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan. Det tidigare namnet har varit VMP Group AB, namnändringen gjordes under 2021. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer på www.astaffing.se/