Strukturerad Serviceledare till Assemblin Ventilation i Göteborg

Strukturerad Serviceledare till Assemblin Ventilation i Göteborg

Vi anser att det är insidan som räknas, känner du likadant?
Assemblin Ventilation fortsätter storma fram och nu vill vi välkomna ytterligare en lagspelare till våra växande filialer i Västra Frölunda och Kungälv. Våra tjänster inom service ökar och vi söker därför driftiga serviceledare.

Tjänsten är bred och kommer att utformas en del efter var dina spetskompetenser ligger någonstans. Det vi vet är att dina främsta uppgifter kommer vara att ansvara för försäljning av våra servicetjänster samt leda serviceavdelningen vilket innebär att se till att allt sköts som det ska i form av utförande, rapportering och uppföljning. Du kommer jobba med att upprätta och bibehålla goda kundrelationer, vår verksamhet går som tåget redan nu och vi planerar att växa ännu mer.

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet från installationsbranschen och har arbetat i en liknande roll tidigare, kanske har du jobbat som arbetsledare eller projektledare. Att följa upp och jobba med att utveckla vårt servicearbete är en central del av jobbet så vi förutsätter att du trivs i säljrollen. Dessutom behöver du vara bra på ordning & reda och inte minst rent praktiskt ha de tekniska kunskaperna.

För att lyckas i rollen tror vi att du behöver vara strukturerad, initiativtagande och engagerad. Du tycker om att sälja in dina idéer och är förtroendeingivande i din yrkesroll. Det viktigaste för oss är att du har rätt kompetenser och dessutom en vilja att utvecklas med rollen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser fram mot att få höra mer om dig under en personlig intervju.

Goda kunskaper i svenska och B-körkort är ett krav.

Vår framgång är bara luft
Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vårt arbete karaktäriseras av stora ambitioner, vi vill alltid leverera över förväntan. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi är måna om att ha ett öppet arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget. Hos oss på Assemblin är varje uppdrag unikt och därför blir varje lösning unik. Vi är stolta över det vi gör och inte minst de personer som ser till att få det gjort.

Ansökan och kontaktperson
Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på en fartfylld arbetsplats med genuina kollegor? Välkommen att registrera din ansökan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om den här tjänsten, kontakta Filialchef Ulrika Ackeström, Västra Frölunda på 010-452 70 97 eller Filialchef Johnny Rafstedt, Kungälv på 010-202 85 81.

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 mars (12 dagar kvar)