Servicetekniker inom ventilation till Assemblin i Göteborg

Servicetekniker inom ventilation till Assemblin i Göteborg

Servicetekniker till Assemblin - vill du spela i vårt A-team?
Efterfrågan på Assemblin Ventilations tjänster ökar och vi vill utöka vår filial i Västra Frölunda med fler duktiga tekniker på serviceavdelningen. Som servicetekniker på Assemblin Ventilation kommer du att jobba med olika typer av servicearbeten. Det inkluderar allt från filterbyte, felsökningar och reparationer till byte av aggregat inom ventilation och kyla. Du planerar dina serviceuppdrag själv och rapporterar till serviceledaren. Arbetet är till stor del självständigt men du kommer ha tät kontakt med dina kollegor. Inom avdelningen kan ni såklart hjälpa varandra med olika saker i arbetet, men vi tycker att det är minst lika viktigt att kunna prata om mindre allvarliga saker tillsammans med prestigelösa kollegor och förhoppningsvis ha lite kul mellan varven.

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet som servicetekniker inom ventilation. Har du dessutom OVK-behörighet och kunskaper inom kyla så är det en merit men inget krav. I rollen som servicetekniker är du den som representerar Assemblin ute hos våra kunder, därför tror vi att du är en person som har ett professionellt och genuint förhållningssätt, du tycker helt enkelt om att vara ansiktet utåt. Vi tror att du har full koll på hur du ska utföra ditt arbete och att du trivs riktigt bra med att kombinera det praktiska arbetet med att möta människor.

Goda kunskaper i svenska språket och B-körkort är ett krav.

Vår framgång är bara luft
Varje uppdrag är unikt och varje lösning är unik, vi är organiserade så att vi är med hela vägen - från konstruktion till service och underhåll. Varje projekt är summan av tusentals detaljer som måste koordineras och byggas ihop till en helhet, det gör vi genom att anställa medarbetare med rätt kompetens och rätt inställning. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt. Hos oss på Assemblin anser vi att det är insidan som gör skillnaden, vi är stolta över det vi gör och inte minst över de personer som ser till att få det gjort.

Ansökan och kontaktperson
Nu tycker vi att det är hög tid för dig att faktiskt söka den här tjänsten, vi ser verkligen fram mot att få läsa just din ansökan. Välkommen att registrera din ansökan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta Filiachef Ulrika Ackeström på 010-452 70 97.

Vi undanber oss vänligen men bestämt samtal och mejl från företag som säljer rekryteringstjänster.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Assemblin Ventilation AB
Sista ansökningsdag 1 mars (8 dagar kvar)