Serviceelektriker med inriktning mot Laddlösningar/ solenergi & energieffektivisering till...

Serviceelektriker med inriktning mot Laddlösningar/ solenergi & energieffektivisering till...

Vill du vara med och bidra till en bättre miljö. Vi erbjuder smart och trygg elbilsladdning för våra kunder och söker nu elektriker som vill vara med på vår framtidsresa. Du kommer att arbeta som elektriker med inriktning mot laddlösningar, solcellsinstallationer och energieffektiviseringar. Arbetet innebär installation, driftsättning, service och felsökningar. Våra kunder är bl. a privatpersoner, bostadsrättsföreningar, kommuner och företag.

Assemblin har även ett unikt koncept som vi kallar Assemblin Charge, där vi erbjuder en helhetslösning-installation, hårdvara, debiteringstjänst, kundtjänst och service. Du kommer att vara en del i det teamet i Göteborg.

Din bakgrund

Vi ser att du har erfarenhet från elbranschen där du har jobbat som serviceelektriker eller elektriker minst 2 år, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du arbetar självständigt med stöttning från projektledare och tekniker.

Vi erbjuder

Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.

Ansökan och kontaktperson

Är detta din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan inkl. CV och brev via länken nedan.

För mer information om tjänsten är du välkommen att ringa: Robert Bergius på nummer

010-472 33 94 eller via e-post robert.bergius@assemblin.se.

Rekryteringen sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Sista ansökningsdatum är 2022-09-30

Läs mer om Assemblin Charge på www.assemblincharge.se
Mer info
Kontaktperson Robert Bergius
Telefon 072 369 53 89
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Assemblin El AB
Sista ansökningsdag 30 sept 2022 (3 dagar kvar)