Säkerhetstekniker till Assemblin El Göteborg

Säkerhetstekniker till Assemblin El Göteborg

Bli en del av vårt säkerhetsteam!

Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig. Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget, du får även bra stöttning av engagerade projektledare och kollegor med stor erfarenhet, där du kan bolla idéer och problemställningar. Dessutom har vi kul på jobbet och är ett gott A-team.

Säkerhetsavdelningen i Göteborg expanderar och söker tekniker med inriktning Larm, Passage och CCTV. Arbetet innebär installation, service och driftsättning av larm-, passage- och CCTV- anläggningar.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet från branschen. Att du har B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har specifik systemkunskap om RCO M5 Mega, Assa Arx, Bewator Omnis, Unison, Siemens SPC, Nox, Galaxy eller larm, passage och CCTV generellt. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla, noggrannhet och förmåga att lösa problem. Du är trygg och lugn som person och gillar att installera samt är tekniskt intresserad. Du rapporterar till projektledaren.

Information och ansökan

Är detta din nästa utmaning? Välkommen med att registrera din ansökan via länken nedan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 2022-08-31.

Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta Ronny Kramer på nummer 010-472 32 37 eller e-post

ronny.kramer@assemblin.se
Mer info
Kontaktperson Ronny Kramer
Telefon 070-828 35 51
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Övrigt
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Assemblin El AB
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (50 dagar kvar)