Projektledare inom fastighetsautomation till Assemblin i Göteborg

Projektledare inom fastighetsautomation till Assemblin i Göteborg

Vill du tillhöra vårt A-team?

Assemblin expanderar och efterfrågan på våra tjänster ökar. Vi behöver nu förstärka laget ytterligare. Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig! Hos oss får du goda möjlighet att utvecklas inom företaget.

Vi arbetar med allt ifrån förstudier, nyprojektering, om- och tillbyggnader mot service, slutkund och entreprenad. Vi erbjuder en spännande tjänst i ett härligt automationsgäng, där du också får möjligheten att utveckla din egen roll efter dina personliga egenskaper!

Arbetsuppgifter

I rollen som projektledare kommer du bland annat att arbeta med och leda entreprenad- och serviceprojekt inom fastighet och/eller industriautomation. Du bör vara strukturerad och har ansvar för projektets genomförande, ekonomi, arbetsledning och teknik. Exempel på arbetsuppgifter:
  • Arbets-/projektledning
  • Samarbete och utveckling med slutkund
  • Projektering fastighetsautomation
  • Projektekonomi, inköp och budget
  • Planering
  • Arbeta affärsmässig och kunna skapa samt förvalta kundrelationer
  • Merförsäljning, kalkyl
Vi söker

Vi söker dig som med ditt driv och engagemang kan göra skillnad i vår grupp och bidra till vår utveckling. Du har relevant arbetslivserfarenhet inom fastighetsautomation, du brinner för teknik och dess applicering, att leda medarbetare och att träffa nya människor. Du är en prestigelös ledare med förmågan att skapa engagemang hos medarbetare. Vi värdesätter både din tekniska och sociala kompetens samt din samarbetsförmåga. Vidare är du är bra på att kommunicera, både muntligt och skriftligt och hanterar svenska och engelska. En nyckel för att lyckas i rollen är att man har lätt för att bygga såväl interna som externa nätverk.

En förutsättning för tjänsten är körkort klass B. Resor ingår i tjänsten och tjänstebil erbjuds.

Ansökan

Rekrytering sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Sista ansökningsdatum är 2021-04-30

För att få veta mer om tjänsten kan du kontakta:

Filialchef Peter Wallin Mail: peter.wallin@assemblin.se, Tel: 010-472 48 80

Vi har redan valt samarbetspartners för den här rekryteringen och undanber oss därför kontakt från andra rekryteringsbolag.
Mer info
Kontaktperson Peter Wallin
Telefon 070-887 33 50
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Övrigt
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Assemblin El AB
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (19 dagar kvar)