Larmtekniker sökes till Assemblin El Göteborg

Larmtekniker sökes till Assemblin El Göteborg

Vill du tillhöra vårt A-team?

Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig. Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget.

Assemblin El Göteborg söker en tekniker med inriktning säkerhet. Arbetet innebär installation, service och driftsättning av säkerhetssanläggningar.

Din bakgrund

Vi ser att du har flera års erfarenhet från branschen, är självgående och har B-körkort. Det är meriterande om du har specifik systemkunskap såsom Schneider FX/FDP, Schrack, RCO M5 Mega, Assa Arx, Bewator Omnis, Siemens SPC eller Galaxy. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla, noggrannhet och förmåga att lösa problem. Du är trygg och lugn som person och gillar att installera samt är tekniskt intresserad. Du rapporterar till projektledaren. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp med kollegor eller andra yrkesverkssamma på en arbetsplats.

Information och ansökan

Är detta din nästa utmaning? Välkommen med att registrera din ansökan via länken nedan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 2019-12-05.

Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta Ronny Kramer på nummer 010-472 32 37 eller e-post

ronny.kramer@assemblin.se
Mer info
Kontaktperson Ronny Kramer
Telefon 010-472 32 37
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Assemblin El AB
Sista ansökningsdag 5 dec 2019 (16 dagar kvar)