Elektriker till Assemblin El Göteborg

Elektriker till Assemblin El Göteborg

Vill du tillhöra vårt A-team?

Assemblin expanderar och efterfrågan på våra tjänster ökar. Vi söker nu entreprenad- och serviceelektriker på heltid, med placering i Göteborg. Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig! Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget. Vi har flera spännande projekt på gång.

Din bakgrund

Vi ser att du har erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du arbetar självständigt med stöttning från projektledaren.

Vi erbjuder

Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.

Ansökan och kontaktperson

Är detta din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan inkl. CV och brev via länken nedan. För mer information om tjänsten är du välkommen att ringa:

Fredrik Jonsén på nummer 010-472 65 80 eller via mail fredrik.jonsen@assemblin.se Rekryteringen sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Sista ansökningsdatum är 2019-04-30.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Jonsen
Telefon 073 853 49 68
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Assemblin El AB
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (7 dagar kvar)