3 st Tekniker till fastighetsautomation i Göteborg

3 st Tekniker till fastighetsautomation i Göteborg

Vill du tillhöra vårt A-team?
Vi söker nu 3 st drivna tekniker till vår verksamhet i Göteborgsområdet, med inriktning mot fastighetsautomation. Vi projekterar och installerar kompletta lösningar inom fastighetsautomation med kundens nytta i fokus.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är målinriktad och initiativrik, och som har lätt att möta människor och att skapa varaktiga relationer. Du kommer i ditt arbete praktiskt som teoretiskt att bistå projektledare med teknisk kompetens inom programmering och driftsättning.

Din bakgrund
Vi tror att du har en bakgrund som automationstekniker alternativt styr-och regler tekniker, och det är meriterande om du har erfarenhet i något inom området fastighetsautomation för PLC-programmering, SCADA, kompetens inom kommunikationsteknik eller högskoleingenjör inom automation, data, IT eller mekatronik. De fabrikat och system vi oftast jobbar med är Trend, Beckoff, SAIA, Webport och Citect. Vidare är du affärsmässig och ekonomisk sinnad. Du är van att arbeta självständigt och målmedvetet, är tekniskt intresserad och samarbetar med positivt engagemang och du vill vara en i laget.

En förutsättning för tjänsten är körkort klass B.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig ett kvalificerat och självständigt arbete i ett spännande och expansivt företag med en stark marknadsposition, där vi gör det yttersta för att våra kunder och medarbetare skall trivas och utvecklas. Placeringsort Göteborg.

Ansökan

Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV via länken nedan, för mer information kring tjänsten ring Peter Wallin på nummer 070-887 33 50 alternativt peter.wallin@assemblin.se Urval sker löpande, så ansök redan idag. Dock senast 30 april 2019. Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag.
Mer info
Kontaktperson Peter Wallin
Telefon 070-887 33 50
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (12 dagar kvar)