Säljare till Aspen AB

Säljare till Aspen AB

Är du en nyfiken utesäljare som är redo för ny utmaning? Just nu söker Aspens en säljare till säljareteam! Sök redan idag!

Har du tidigare arbetat inom Rental eller Construction? Eller du kanske har god kunskap om små bensindrivna maskiner? Som utesäljare på Aspen kommer du bearbeta Rental Depåer från Ystad i söder upp till och med Mälardalen där du har ansvar för att öka försäljning av Aspens produkter. Tillsammans med ditt team kommer ni vara ansiktet utåt för Aspens specifika produktsegment. Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Aspen ingår i Lantmännen, ett lantbrukskooperativ som ägs av svenska lantbrukare med verksamheter i hela kedjan från jord till bord. Aspens tillhandahåller miljöanpassade bränsle och i företaget ingår varumärket Agrol, som är en stor leverantör till smörjmedel till proffsmarknaden. Vi kommer fortsätta att förbättra våra bränslen och utveckla helt nya produkter som är snälla mot människan, maskinerna och miljön. Omtanke och engagemang var grunden till vår första produkt och det kommer vara vår ledstjärna även i framtiden. Det kan du lita på.

Du kommer ingå i ett säljarteam där man har ansvar för sitt eget affärsområde. Som anställd på Aspen blir du anställd via kollektivavtal och företaget samarbetar med Unionen. Du kommer ha tillgång till tjänstebil där du kommer utgå från din bostad och du kommer också arbeta under förtroendetider. Företaget erbjuder också 30 dagar semester.

Dina arbetsuppgifter
  • Hantera kunder inom ditt område
  • Planera dina veckor och sätta upp individuella mål
  • Kunna driva dina egna processer inom sälj
  • Rapportera försäljning till teamleadern
  • Hantera material och produktplaceringar i butik
Värt att veta

Som säljare kommer huvudkontoret vara i Hindås där även produktionen befinner sig. Du kommer utgå ifrån ditt boende och planera dina egna dagar utefter dina affärsområden. Ditt område är Mälardalen i norr till Ystad i söder. Du kommer arbeta med ett säljteam där ni stöttar och inspirerar varandra till ett ökat resultat. Arbetstiderna är förtroendetider och du kommer ha tillgång till tjänstebil.

Våra förväntningar

Vi söker en person som har tidigare erfarenhet eller kunskap inom bygg, anläggning, småmaskiner eller rental construction. Som säljare ser vi att du är självgående och tycker om att knyta långsiktiga kontakter med befintliga kunder som nya kunder. Du ska kunna hantera Office paketet. I rollen behöver du kunna prata svenska i både tal och skrift samt kunna förstå engelska. Eftersom kunderna kommer vara på olika platser är B-körkort ett krav.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Emelie Lämhed
Telefon 0737452223
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Sista ansökningsdag 17 okt 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/