Senior Customer Advisor Factoring till Aros Kapital Göteborg

Senior Customer Advisor Factoring till Aros Kapital Göteborg

Om Aros

På Aros är vi experter på företagsfinansiering och vi är i ett expansivt skede där vi fortsätter att förändra branschen. För trots att vi gör samma saker som banken är vi inga direktörer, vi är entreprenörer. Vi tror på innovation, inte förlegad tradition. Vår inställning är att allt är möjligt och därför har vi byggt ett team med stark personlig drivkraft. Aros är etablerade i Sverige, Storbritannien och Norge med kontor i Göteborg, Stockholm, Örebro, Oslo och London. På bolaget jobbar totalt 56 personer, varav 45 arbetar på kontoret i Göteborg.

Rollen som Senior Customer Advisor Factoring

I takt med att fler stora spännande bolag blir en del av kundportföljen behöver vi förstärka teamet med en Senior kundansvarig. Du har helhetsansvaret för din egen kundstock bestående främst av affärsområdets större kunder. Det inkluderar daglig fakturahantering och kundservice, men också att på bästa sätt tillmötesgå kundens finansieringsbehov. Du får möjlighet att jobba med intressanta kunder där din förmåga att vara proaktiv och analytisk ställs på prov. Du hanterar avtalsomförhandlingar och eventuella behov av förändringar i kundernas affärsupplägg. Din kompetens kommer att värdesättas högt och du blir en nyckelspelare i affärsområdet.

Du jobbar i ett team med kundansvariga och i samarbete med säljarna vid intag av nya kunder. Tillsammans med övriga funktioner inom affärsområdet utgör ni ett starkt team där alla känner sig delaktiga. Fakturaköp är ett av de största affärsområdena på Aros och utgör en viktig del av bolagets satsningar framåt. De senaste två åren har fler och fler stora kunder anslutit sig till Aros fakturaköpstjänst och affärsområdet är i ett expansivt skede.

Din bakgrund

Du har erfarenhet av att jobba med factoring och har god ekonomisk förståelse. Kanske kommer du från ett finansbolag eller liknande och har med dig relevant kunskap. Har du en eftergymnasial utbildning inom ekonomi är det meriterande. Som person skulle du beskriva dig som analytisk, driven och prestigelös. Du lockas av att få vara en del av ett bolag med entreprenörsanda och stora framtidsvisioner. Kulturen är välkomnande och mycket dynamisk.

Vad vi erbjuder dig

Du blir en del av ett team som vill åt samma håll, på ett bolag i stark tillväxt - där du får möjlighet att växa med både bolaget och rollen. Om du motiveras av att ta ansvar och arbeta i god gemenskap kommer du att trivas utmärkt. Du får jobba i smarta affärssystem som är byggda internt. Din roll är viktig på Aros och du kommer att få bidra med din spetskompetens inom factoring. Välkommen att jobba på ett snabbfotat tillväxtbolag som värdesätter entreprenörskap och innovation.

Din ansökan

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Frida Dire, rekryteringskonsult på Jerrie, på 0703-00 10 16 eller frida.dire@jerrie.se. Du ansöker med bifogat CV och personligt brev på jerrie.se.

Sista ansökningsdatum 10/10
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 10 okt 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aros Kapital är ett finansbolag med kreditmarknadstillstånd och är anslutna till Riksgäldens insättningsgaranti. Vi erbjuder finansiella tjänster inom företagslån, fakturaköp, leasing och inkasso. Aros Kapital omsatte under 2020 över 355 miljoner kronor med ett resultat på 101 miljoner före skatt.

Vill du jobba på ett tillväxtbolag med snabba fötter som värdesätter entreprenörskap, innovation och stark personlig drivkraft? Vår inställning är att allt är möjligt. I utbyte får du vara en del av ett spännande företag i finansbranschen som fortsätter att expandera och förändra branschen.