Redovisningsansvarig till Aros Kapital, Göteborg

Redovisningsansvarig till Aros Kapital, Göteborg

Om tjänsten
I rollen som Redovisningsansvarig ansvarar du för redovisningen och för att interna och externa regelverk följs. Du ansvarar även för att utveckla, implementera och förvalta processer och rutiner inom redovisningsområdet. Du har ett nära samarbete med en redovisningsekonom och rapporterar till CFO.

Arbetsuppgifter:
  • Leda och koordinera det löpande arbetet på redovisningsfunktionen och operativt arbeta med redovisning
  • Månadsbokslut, årsbokslut, inkomstdeklarationer och rapportering
  • Balansavstämningar
  • Hantering av moms- och skattefrågor samt deklarationer
  • Revision - både extern och intern
  • Lönehantering
  • Utvecklingsarbete och processförbättringar
  • Likviditetrapportering
  • Kontaktperson revisorer, banker och myndigheter
Vi söker dig som
Har relevant högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande med inriktning mot redovisning. Du har minst 3 års erfarenhet av redovisning, företrädesvis i en roll som redovisningsansvarig eller ekonomiansvarig. Det är meriterande om du har varit delaktig i att utveckla rutiner och processer tidigare samt även innehar kunskaper i systemen Visma Business. Du behärskar både engelska och svenska mycket bra i tal såväl som om skrift. Mycket goda kunskaper i Excel är viktigt.

Som Redovisningsansvarig behöver du ha kvalitet och service i fokus samt vara självgående. Du trivs i en föränderlig miljö och med att ha ett stort eget ansvar. Vidare så delar du gärna med dig av dina kunskaper och stöttar kollegorna på avdelningen. Du är bra på att bygga relationer och förstår betydelsen av ett gott samarbete. Du har en prestigelös inställning och är inte rädd för att hugga i där det behövs.

Ansökan
Låter det här intressant? Tveka då inte att skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt på www.jerrie.se. Har du frågor, kontakta Pierre Sander på 0763-413411, pierre.sander@jerrie.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 30 mars 2021 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aros Kapital är ett finansbolag med kreditmarknadstillstånd och är anslutna till Riksgäldens insättningsgaranti. Vi erbjuder finansiella tjänster inom företagslån, fakturaköp, leasing, inkasso och juridik. Aros Kapital omsatte under 2019 över 239 miljoner kronor med ett resultat på 98 miljoner före skatt.

Vill du jobba på ett tillväxtbolag med snabba fötter som värdesätter entreprenörskap, innovation och stark personlig drivkraft? Vår inställning är att allt är möjligt. I utbyte får du vara en del av ett spännande företag i finansbranschen som fortsätter att expandera och förändra branschen.