Affärsstöd till Aros Kapital Fakturaköpsavdelning!

Affärsstöd till Aros Kapital Fakturaköpsavdelning!

Är du intresserad av finansbranschen och vill jobba på ett bolag som präglas av stark entreprenörsanda? Då har du hittat rätt. Aros Kapital är ett kreditmarknadsbolag under tillsyn av Finansinspektionen som erbjuder olika former av företagsfinansiering inom factoring, företagslån, leasing och inkasso. Vi söker nu en stjärna i en roll som affärsstöd. På Aros Kapital är det fullt fokus på samarbete och du blir en nyckelfunktion för att teamet ska leverera till full potential. Detta är en superb möjlighet för dig att få in en fot i finansbranschen. Låter detta som din nästa möjlighet? Ansök redan idag! Vi tillämpar löpande urval.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Aros Kapitals räkning ett affärsstöd. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Aros Kapital.

Kulturen på Aros Kapital präglas av stark entreprenörskänsla och höga ambitioner. Du erbjuds stora möjligheter att själv påverka ditt arbete och uppmuntras att komma med egna initiativ och förbättringsförslag. Aros Kapital ställer höga krav på sina anställda och är samtidigt duktiga på att premiera engagemang, fokus och positiv inställning. Vi söker nu nästa teammedlem till ett härligt team, med höga ambitioner och nära till skratt.

På Aros Kapital finns mycket kompetens på liten yta och du kommer att arbeta i ett tight och engagerat team som besitter mycket kunskap. Du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och ni sitter tillsammans i landskapet för att kunna bolla frågor och funderingar med varandra. Kontoret ligger högst upp i Göteborgs första Well being-certifierade kontorshus.

Aros Kapital växer så det knakar. Idag är de etablerade i Sverige, Storbritannien och Norge. På bolaget arbetar idag 56 personer varav 45 arbetar i Göteborg. Aros Kapital är ett tillväxtbolag med ett vinstresultat på 101 miljoner 2020. Därmed finns alla möjligheter att växa internt i nuvarande städer men också bryta ny mark bland Europas större städer.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Aros Kapitals önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Du erbjuds:
 • Ett stöttande team där alla strävar åt samma håll, mot tillväxt!
 • En möjlighet för dig med stort driv och tydliga ambitioner att utvecklas. Det är du som sätter stopp för vad du kan uppnå.
 • Kulturen är välkomnande och dynamisk. Välkommen att jobba på ett snabbfotat tillväxtbolag som värdesätter entreprenörskap och innovation.
Arbetsuppgifter
I rollen som affärstöd kliver du in i en stöttande, administrativ, funktion till avdelningen. Dina kollegor kommer engagera sig i din utveckling likväl du engagerar dig i de samarbeten du stöttar upp. Du kommer exempelvis att:
 • Hantera telefonväxel.
 • Hantera inkommande mail.
 • Sköta daglig systemhantering
 • Sköta daglig hantering av frågor kopplade till försäkringar
 • Administrera manuella fakturor som ej överförs digital till Aros Kapital affärsystem
 • Hantera kundwebb-händelser
 • Ta actions kring förfallna listor och förfallna fakturor ihop med inkasso
Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas och lyckas i din roll på Aros Kapital. För dig är problem utmaningar där det skapas möjligheter för dig att växa. Du är givetvis noggrann och mån av att ditt arbete håller en hög kvalitet. Vidare är du en positiv lagspelare som gillar att omge dig av medmänniskor, kollegor och kunder. Kollektiva framgångar är för dig lika viktiga som dina egna. Entreprenörsanda är något som genomsyrar verksamheten och med deras stora framtidsvisioner är du en person som, med det i ryggen, vill utvecklas både som yrkesutövare och person.

Vi söker dig som:
 • Vill arbeta i en administrativ roll
 • Har goda kunskaper i det svenska och det engelska språket i tal och skrift
 • Har goda kunskaper i officeprogrammen.
Det är meriterande om du
 • Tidigare arbetat inom service, gärna med telefon och mail
 • Har studerat ekonomi (gymnasieutbildning inkluderat)
 • Har idrottsbakgrund - Vi älskar personer med vinnarinstinkter.
START: Omgående
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Gårda, Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Albin Andersson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://www.aroskapital.se/
Sista ansökningsdag 25 dec 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aros Kapital etablerades 2004 och är sedan december 2014 ett kreditmarknadsbolag, vilket innebär en rätt att med statlig insättningsgaranti ta emot inlåning från allmänheten. Företaget erbjuder finansiella tjänster inom factoring, kredithantering, företagslån, inkasso samt juridik.