Fönsterhantverkare, snickare, målare

Fönsterhantverkare, snickare, målare

Vi söker pålitliga problemlösare med genuint intresse för hantverk. Tidigare erfarenheter från fönsterrenovering eller annat finsnickeri är meriterande, men dina kunskaper och erfarenhet är viktigare än din formella utbildning.

Om du tycker om att arbeta med händerna och se att ditt arbete växa fram så är detta ett arbete för dig. Som fönsterhantverkare är du snickare, målare, glasmästare och plåtslagare vilket gör detta till ett mycket omväxlande yrke. Du kommer att få arbeta både i vår verkstad i Gråbo och ute på projekt runt om i Göteborgstrakten. Våra arbetsplatser är på äldre byggnader både hos privatpersoner men också hotell och kyrkor. Ofta så arbetar vi i team ute hos kund men ibland även på egen hand då du får representera vårt företag utåt.

Tjänsten kommer att tillsättas löpande så skicka en din ansökan redan idag.
Mer info
Kontaktperson Robert Eriksson
Telefon 0725161032
Email Mejla Robert Eriksson
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.arnenilssonab.se
Sista ansökningsdag 6 aug (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Målerifirma Arne Nilsson har anor från 1900-talets början, då målarmästare Arvid Nilsson utövade sitt hantverk i Fryksdalen. En av Arvid Nilssons söner, Arne Nilsson flyttade till Storfors under 1940-talet, då det fanns gott om måleriprojekt. Arne drev företaget fram till 1981, då nästa generation tillika nuvarande ägare övertog verksamheten.

Under 1990-talet har vi mött upp det ökande intresset för att bevara och uppgradera befintliga fönster genom att etablera en fönsterrenoveringsverkstad. Den är under ständig utveckling. Våra medarbetare har gediget kunnande och stort intresse för våra kunder och deras fönster. Moderna maskiner och en god arbetsmiljö är viktiga delar i verksamheten. Sedan 2015 har vi även en verkstad i Gråbo, Göteborg för att klara av det växande efterfrågan från detta område.