Servicetekniker Arento Göteborg

Servicetekniker Arento Göteborg

Arento är ett helsvenskt bolag som ingår i Sveviakoncernen. Vi förser bygg- och entreprenadföretag runt om i Sverige med fordon, anläggnings- och byggmaskiner. Vi har kundcenter från Luleå i norr till Malmö i söder. Vi söker nu en servicetekniker till vårt kundcenter i Göteborg.

Häng med på vår resa!
Vi vill vara branschens mest omtyckta arbetsgivare. Inte den största – men bäst när det gäller. Därför investerar vi i våra medarbetare och satsar hållbart för framtiden. Hos oss får du korta beslutsvägar och ett team som samarbetar för att ge bygg- och entreprenadföretag runt om i Sverige rätt maskin på rätt plats. Låter det intressant?

Om tjänsten
I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta med kontroll och service av maskiner och övrig utrustning på vårt kundcenter i Göteborg, samt att lämna ut och ta emot utrustningar och maskiner.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst som inleds med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna är 7.00-16.00 måndag-fredag och vi tillämpar individuell lönesättning.

Din profil
För att lyckas i denna roll bör du ha utbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av maskiner och utrustning, helst inom drift- och anläggningsbranschen. Du har god datorvana, behärskar svenska i tal och skrift samt har B-körkort. C-körkort och truckkort är meriterande.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang och ett strukturerat arbetssätt med kundbemötande i fokus. Du är en noggrann person som gillar ordning och reda. Du är också självgående, lösningsorienterad och serviceinriktad. Vidare trivs du med att ha eget ansvar.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 16 maj. Återkoppling sker när ansökningstiden har gått ut. Ytterligare upplysningar lämnas av Kundcenterchef Peter Tjäder på tel. 010-458 10 85. Våra fackliga företrädare når du via vår växel på tel. 08- 404 10 00. När du ansöker behöver du svara på några urvalsfrågor, vilket gör att du inte behöver bifoga ett personligt brev. Arento arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens för att främja att vi är en arbetsplats för alla.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.arento.se
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren