Arbetsuppgifter

Nu söker vi en tekniker till vår miljötvätthall! I denna tjänst kommer du också ha ett särskilt uppdrag att delta i arbetet i vårt kärlförråd.
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att sköta om drift och underhåll av vår miljötvätthall. Här tvättas både Renovas egna och externa kunders tunga fordon.
Här ingår arbetsuppgifter som daglig tillsyn av tvätthallen, reparationer och underhåll av anläggning, maskiner och utrustning, provtagning och uppföljning av tvättkemikalier och vatten, samt ansvar för utrustning och material i tvätthall och spolhall.
Administrativa uppgifter som registrering av kunder, utfärdande av kundkort, uppföljning, samt fakturering av kunder ingår också.
I arbetet ingår också att på viss del av tiden stötta upp arbetet i Renovas kärlförråd. Här sker montering, reparationer, underhåll, samt rengöring av samtliga Renovas kärltyper. Även mottagning och lastning av materiel, samt kontroll av gods förekommer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en god servicekänsla och samarbetsförmåga, samt lätt kan ta initiativ och se vad som behöver göras. Arbetet är ibland fysiskt krävande, så du behöver ha god fysisk förmåga och tycka om att arbeta med kroppen samt arbeta självständigt.
Då visst underhållsarbete samt reparationer förekommer ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av mekaniskt underhållsarbete.
I den dagliga skötseln av tvätthallsutrustningen ingår att du ska utföra enklare mekaniska reparationer som tex slangbyte, reparation av fotoceller, munstycken samt felsökning.
Du behöver ha god IT-vana, B-körkort samt god svenska i tal och skrift. Har du truckkort är det meriterande.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 juni 2021 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det finns många fördelar med att hyra personal. Företaget får ökad flexibilitet, bättre kostnadskontroll och minskad risk vid till exempel en ekonomisk nedgång. Samtidigt får företaget nytta av den kompetens de anställda bidrar med genom de erfarenheter de får med sig från många av våra andra kunder. I många fall slutar ett anställningsförhållande med att våra anställda är anställda i företaget.

Du kan använda oss som bemanningsleverantör inom nästan alla ämnesområden, vilket också innebär att vi lär känna deras företag och behov på ett bättre sätt.