Rådgivare

Rådgivare

I rollen som Företagsekonomisk Rådgivare kommer du ansvara för egna kunder och arbeta i ett team där ni tillsammans ansvarar för ekonomin ute hos företagen.

Du kommer bland annat arbeta med
  • Utveckling, uppföljning och analys
  • Bokslut och årsredovisning
  • Budget- och prognosarbete
  • Skapande och säkerställande av rutiner och processer
  • Strategisk och operativ projektledning
Din profil
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av arbete inom ekonomistyrning samt en universitets- eller högskoleutbildning inom företagsekonomi i grunden. Har du tidigare arbetat som konsult inom ekonomistyrning är det en stor fördel då du kommer arbeta ut mot flertalet kunder samtidigt. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med mindre börsnoterade bolag samt varit med vid en notering så ses detta som väldigt meriterande. Du bör vara en prestigelös person som hela tiden strävar efter utveckling och förbättring, både för dina kunder som för dig själv och dina medarbetare. Du gillar att arbeta i team och är professionell i ditt bemötande, samt strävar alltid efter att leverera rådgivning med hög kvalitet. Då du har ansvar för kundkontakten är kommunikation och lösningsfokus två viktiga faktorer. I rollen ges du hela tiden möjlighet att utvecklas, ingen är ju fullärd! Du bör därför trivas i att få feedback och hela tiden arbeta för att bli den bästa i det du gör, samtidigt som du hjälper kunderna att bli just det, bäst.

Viktigt att man kan arbeta digitalt och vara flexibel, som konsult måste man vara beredd på toppar och dalar av arbete. Intresse för att nätverka är också viktigt.
Lagspelare som gärna är med och coachar och utvecklar dem juniora medarbetarna.

Din erfarenhet
Universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi.
Minst 5 års erfarenhet inom controlling och/eller ekonomistyrning.
Vana av kundansvar och coachning av juniora medarbetare.
Analytisk.
Prestigelös och utvecklingsinriktad som person.
Erfarenhet som konsult och projektledare.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 juni 2021 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det finns många fördelar med att hyra personal. Företaget får ökad flexibilitet, bättre kostnadskontroll och minskad risk vid till exempel en ekonomisk nedgång. Samtidigt får företaget nytta av den kompetens de anställda bidrar med genom de erfarenheter de får med sig från många av våra andra kunder. I många fall slutar ett anställningsförhållande med att våra anställda är anställda i företaget.

Du kan använda oss som bemanningsleverantör inom nästan alla ämnesområden, vilket också innebär att vi lär känna deras företag och behov på ett bättre sätt.