Tankbilschaufförer till attraktiv kund

Tankbilschaufförer till attraktiv kund

Om tjänsten

Vi söker för kunds räkning flera erfarna chaufförer för distribution av diesel- och bensinprodukter med utkörning från oljehamnen i Göteborg. Du kommer att arbeta som konsult via Arena Personal med förmånlig lön, bonussystem och med ett schema som ger stor flexibilitet. För rätt person finns mycket goda möjligheter att övergå i anställning direkt hos kund.

Anställningen inleds med ett gediget introduktionsprogram för att du ska få bästa möjliga utgångspunkt att komma in i rollen och kunna utföra arbetet på ett tryggt och säker vis.

Din profil

Du är en ansvarstagande, effektiv person med god arbetsmoral och har stor medvetenhet kring säkerhet. Du har körkort med CE-behörighet, YKB och vana av att arbeta som chaufför - meriterande om du tidigare arbetat som tankbilschaufför. Att kunna kommunicera på ett nordiskt språk är ett krav. Vidare är det meriterande om du har ADR.

Vi erbjuder

Som konsult hos Arena Personal erbjuds du en trygg anställning med nära kontakt med din konsultchef, tillgång till vårt gym World Class, friskvårdbidrag, återkommande konultaktiviteter och konkurrenskraftig lön med ett gott bonussystem. Vidare förmåner utfaller enligt Arena Personals kollektivavtal Bemanningsavtalet för arbetare samt Transportavtalet.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 aug (61 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.