Konsultchef med ansvar för daglig bemanning till Arena Personal i Göteborg!

Om jobbet

Om tjänsten

Är du en vinnarskalle som trivs med att arbeta i ett högt tempo? Vill du ha en varierad roll där kund- och konsultfokus varieras med administration? Då kan du vara vår nya konsultchef. Arena Personal växer och vi söker nu en ny medarbetare som vill bli en del av vårt framgångsrika team i Göteborg. Rekrytering sker löpande så ansök redan idag!

I rollen som konsultchef ansvarar du för hela rekryteringsprocessen i våra bemanningsuppdrag. Du upprättar kravprofiler, skapar annonser, genomför intervjuer och referenstagningar. Vidare ansvarar du för nyanställningar och har personalansvar. Till din hjälp har du våra grymma kandidatansvariga som varje dag jobbar med att hitta nya stjärnor till våra uppdrag.
Som konsultchef har du daglig och fortlöpande kontakt med såväl konsulter som kunder, och kommer att ansvara för den dagliga bemanningen. Du hanterar flera rekryterings -och bemanningsprocesser parallellt och det är viktigt att leverera i tid med högsta möjliga kvalitet.

Din profil

Vi tror att du har en högskoleutbildning inom personalvetenskap eller liknande område. Du har erfarenhet från bemanning- och rekryteringsbranschen samt vana av schemaplanering och goda kunskaper i Excel. Då du kontinuerligt genomför kund- och medarbetarbesök är B-körkort ett krav.

För att trivas i vår arbetsgrupp bör du vara en prestigelös person med humor och arbetsglädje. Vi är ett personligt, engagerat och professionellt gäng som har mycket god sammanhållning. Om du är en lagspelare och har nära till skratt kommer du att trivas hos oss.

Vi erbjuder

Arena Personal har mer än 20 års branscherfarenhet och är verksamma inom bemanning och rekrytering. Våra cirka 900 externa medarbetare verkar på cirka 500 arbetsplatser varje år. Arena Personal ingår i Arenakoncernen som består av bolagen Arbetslivsresurs, Arena Personal, Impact och World Class som tillsammans erbjuder långsiktiga och hållbara lösningar för organisationer, företag och medarbetare. Koncernen tillhandahåller ett komplett tjänsteutbud inom Bemanning & rekrytering, Hälsa & rehabilitering samt Karriär & omställning.

Ansökan

Ansök via Arena Personals hemsida. Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

För mer information kontakta gruppchef Frans Mogren 070-841 88 68 eller regionchef Barbro Hultqvist 070-211 53 58.
Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Ulla Mogard, 0705-573755

Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 okt

Om företaget

Arena Personal är en koncern i rekryterings- och bemanningsbranschen. Vår idé är att leverera rätt person, på rätt plats, till rätt pris och vid rätt tillfälle! Det unika ligger i vår inställning; vi hittar möjligheter där andra ser begränsningar. Ambition, engagemang och närhet är självklara egenskaper, men lägg där till en stor portion rutin och ett genuint ansvarstagande så har du ringat in oss