Om tjänsten

Nu söker vi för kunds räkning en kundtjänstmedarbetare med omgående start! Som kundtjänstmedarbetare tar du emot inkommande samtal och mejl från kunder och förser dem med den service de behöver samt hjälper dem tillrätta med diverse problem. Arbetsplatsen är belägen i centrala Göteborg där ni är ett nittiotal medarbetare varav åtta arbetar inom kundtjänst i öppet kontorslandskap. Arbetsgruppen utgörs av ett härligt gäng i varierande åldrar och bakgrund.

Anställningen inleds med en veckas utbildning för att du ska få en god introduktion till ditt nya arbete.
Du arbetar som uthyrd konsult via Arena Personal med en visstidsanställning på sex månader. Arbetstiderna är 8.00-16.30.

Din profil

Du som söker tjänsten bör ha fallenhet för att arbeta med kundservice och även ha ett lösningsorienterat förhållningssätt när du utför arbetsuppgifterna. 3 års erfarenhet av arbete inom service/kundtjänst är ett krav. För att passa in i rollen som kundtjänstmedarbetare ser vi gärna att du är glad, positiv och professionell. Att tala, förstå och kunna läsa svenska och engelska obehindrat är ett krav för tjänsten. Då du kommer att arbeta i diverse datorprogram ser vi att du har god datorvana.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal är en koncern i rekryterings- och bemanningsbranschen. Vår idé är att leverera rätt person, på rätt plats, till rätt pris och vid rätt tillfälle! Det unika ligger i vår inställning; vi hittar möjligheter där andra ser begränsningar. Ambition, engagemang och närhet är självklara egenskaper, men lägg där till en stor portion rutin och ett genuint ansvarstagande så har du ringat in oss