Kundtjänstmedarbetare sökes

Kundtjänstmedarbetare sökes

Om tjänsten

Nu söker vi för kunds räkning en kundtjänstmedarbetare med start i juni. Som kundtjänstmedarbetare tar du emot inkommande samtal och mejl från kunder och förser dem med den service de behöver samt hjälper dem tillrätta med diverse problem. Arbetsplatsen är belägen i centrala Göteborg där ni är ett nittiotal medarbetare varav åtta arbetar inom kundtjänst i öppet kontorslandskap. Arbetsgruppen utgörs av ett härligt gäng i varierande åldrar och bakgrund. Anställningen inleds med en god utbildning för att du ska få en bra start till ditt nya tjänsten.

Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader och arbetstiderna är 8.00-16.30, måndag - fredag.

Din profil

Du som söker bör ha en mycket servicevänlig inställning och van med att arbete med både telefon och mejl som dina verktyg. Vidare ser vi att du har ett positivt och lösningsfokuserat förhållningssätt som genomsyrar din kommunikation och gör att du agerar professionellt gentemot såväl kunder som kollegor. Då du kommer att arbeta i en rad olika datorprogram ser vi gärna att du har god datorvana.

Krav:
  • Tidigare erfarenhet av arbete inom service & kundtjänst.
  • Obehindrat kunna kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift.
Ansökan

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 juni 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal är en koncern i rekryterings- och bemanningsbranschen. Vår idé är att leverera rätt person, på rätt plats, till rätt pris och vid rätt tillfälle! Det unika ligger i vår inställning; vi hittar möjligheter där andra ser begränsningar. Ambition, engagemang och närhet är självklara egenskaper, men lägg där till en stor portion rutin och ett genuint ansvarstagande så har du ringat in oss