Däckskiftare sökes!

Däckskiftare sökes!

Om tjänsten

Vi söker Dig som i första hand har erfarenhet av att arbeta med däck och fälg på däckverkstad eller bilverkstad och snabbt kan komma igång till höstens däcksäsong.
Har du arbetat på recond, biltvätt eller däckhotell så tycker vi självklart att du skall skicka in din ansökan.

Ser du dig som en arbetsam, ordentlig person som inte är rädd för att hugga i, så kan du mycket väl vara aktuell för tjänsten, då vi ser mycket positivt på personer med rätt inställning. Det är ett arbete som kräver högt tempo och uthållighet så du som söker har en hög stresstålighet.

Arbetstider är generellt mellan 07:00 - 16:00 alt. 08:00-17:00, övertid kan förekomma.

Din profil

Att arbeta som däckskiftare innebär att du arbetar med alla moment inom däckhantering och däckskifte. Du som söker har tidigare arbetat som däckmontör och/eller har ett brett bilintresse, och du bör vara förberedd på att arbetet är fysiskt krävande där tunga lyft förekommer.
  • B körkort är ett krav
  • Kunna förstå och prata svenska
  • Du är snabb och driven och tar egna initiativ
  • Att ge en god service är en självklarhet för dig
  • Tidigare erfarenhet av däcksifte
Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 nov 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.