C/CE-chaufförer till stor aktör i Göteborg

C/CE-chaufförer till stor aktör i Göteborg

Om tjänsten

Vill du bidra med din kompetens och framåtanda i nyetableringen av ett framgångsrikt åkeri i Göteborg? Vi söker dig som C/CE-chaufför till ett nytt intressant uppdrag i Göteborg med omgående start.

Uppdraget avser att jobba med lokal distribution av byggmaterial, genom att skifta containrar med 8-13 stopp per dag. Åkeriet du kommer att arbeta hos är ett av Sveriges mest etablerade, därmed hamnar du på en välutvecklad arbetsplats som bidrar med struktur och stor brancherfarenhet. Som chaufför är du företagets ansikte utåt mot deras kunder. Jobbet utförs normalt på dagtid med arbetstid 6-15.

Vi erbjuder dig en visstidsanställning á 6 månader med goda möjligheter till anställning hos kund efter given period, förutsatt att samtliga parter är nöjda.

Din profil

Du är en ansvarstagande, serviceinriktad och initiativtagande person med god arbetsmoral. Du har god förmåga att arbeta efter givna instruktioner och rutiner samt uppskattar att arbeta enligt fasta vanor.

Krav:
  • Körkort: C eller CE
  • YKB
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • Erfarenhet av krokbil/lastväxlare eller liftdumper
  • Inga anmärkningar i belastningsregistret
Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Som konsult hos Arena Personal får du fri tillgång till vår träningsanläggning World Class.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 juli (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen, vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.